Версия за печат

BG-СОФИЯ

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОПИ 57

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.07.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 1218173090813

BG411, СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА, БУЛ. ВИТОША № 2, СЪДЕБНА ПАЛАТА, ЕТ. 2, За: СИЛВАНА СТАМЕНОВА, България 1040, СОФИЯ, Тел.: 02 9219561, E-mail: sgp@prb.bg, Факс: 02 9807749

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.prb.bg/bg/sgp/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.prb.bg/bg/sgp/obshestveni-porchki.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

8000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Извършване на очни прегледи“ на магистрати и служители в Софийска градска прокуратура, съобразно Техническата спецификация на възложителя. Предметът на обществената поръчка включва изпълнението на услуги, свързани с осигуряване изпълнението на задълженията на работодателя, съгласно изискванията на КТ, ЗЗБУТ, Наредба № 3 от 28.02.1987 г. за задължителните предварителни и периодични медицински прегледи на работниците и Наредба № 7 от 15.08.2005 г. за минималните изисквания за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при работа с видеодисплеи. Видът на задължителните периодични профилактични очни прегледи е определен съгласно предписанията от обслужващата Служба по трудова медицина.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

85141000

Описание:

Услуги, предоставяни от медицински персонал


Срок за получаване на офертите

08/08/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Документите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: 1.1. Наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; 1.2. Адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; 1.3. Наименованието на поръчката, за която се подават документите. 2. Документите в офертата се подписват само от лица с представителна власт или, ако е допустимо, от упълномощени лица. Когато документи са подписани от пълномощник, следва да се представи и пълномощно. 3. Всички представени в офертата документи трябва да са изготвени на български език. 4. В случай, че документите се представят на език, различен от български, следва да бъдат придружени с превод на български език. Когато са представени копия на документи, същите следва да са заверени с подпис и печат от съответния участник с текст “Вярно с оригинала“. 5. При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към условията на Възложителя, да попълва приложените образци на документи, като не променя, допълва, поставя под условие или по какъвто и да е начин се отклонява от одобреното им съдържание. Не се допуска представянето на варианти в офертите. Лице, което участва в обединение или е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Едно лице може да участва само в едно обединение. До изтичането на срока за подаване на офертите всеки участник може да промени, да допълни или да оттегли офертата си. Свързани лица по §1, т. 45 от ДР на ЗОП не могат да бъдат самостоятелни участници в една и съща процедура. Участниците могат при спазване на чл. 65 от ЗОП да се позоват на капацитета на трети лица, независимо от правната връзка между тях, по отношение на изискванията на Възложителя, свързани с икономическото и финансовото състояние, техническите способности и професионалната компетентност.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/07/2019  (дд/мм/гггг)