Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-9

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.07.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121396123

BG411, Български пощи ЕАД, ул.Академик Стефан Младенов № 1, бл.31, За: Боряна Лозанова, България 1700, София, Тел.: 02 9493188, E-mail: b.lozanova@bgpost.bg, Факс: 02 9625329

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://bgpost.bg/bg/zop/.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

58000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на обществената поръчка е "Доставка на банкнотоброячни машини". Количествата на банкнотоброячните машини са точно определени в размер на 77 бр. за 7 броя структурни единици на "Български пощи" ЕАД (съгласно списък на обектите за доставка, посочен в точка 2 от Техническите изисквания). Посоченото количество за доставка не подлежи на коригиране и преразпределение.Срок за доставката е до 60 /шестдесет / календарни дни след подписване на договора.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

30132200

Описание:

Банкнотоброячни машини


Срок за получаване на офертите

05/08/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Банкнотоброячните машини следва да са нови, нерециклирани и неупотребявани, фабрично опаковани и придружени със съответната документация за качество и инструкции за употреба. Изпълнителят следва да осигури минимум 24 /двадесет и четири/ месеца гаранционна поддръжка. Участниците следва да представят списъци на сервизите в страната, в които ще се извършва поддръжката и ремонта. Участниците следва да гарантират осигуреност на машините с резервни части и консумативи за срок от 10 год. Машините следва да са сертифицирани от Европейската централна банка за успешно преминати тестове.Участниците следва да представят мостра за предлаганите от тях марка и модел банкнотоброячна машина. Мострите следва да отговарят на техническите изисквания на Възложителя. Мострите трябва да бъдат представени в запечатана непрозрачна кутия/кашон отделно от плика с офертата. Условията за представяне на мострите са уредени в Техническите изисквания на поръчката. Мострите ще бъдат изпитвани в реални производствени условия от Възложителя за установяване функциалността на изделията и съответствието на техническите им възможности с техническите изисквания на Възложителя. Участник, чиято мостра не издържи на производствените изпитания за съответствие с техническите изисквания, се отстранява от по-нататъшно участие. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на - 5 % (пет процента) от стойността на договора без ДДС под формата на парична сума, банкова гаранция или застраховка.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/07/2019  (дд/мм/гггг)