Версия за печат

BG-ПЛОВДИВ

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

53-427-9

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

16.07.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000472200

BG421, ОБЩИНА РОДОПИ, УЛ.СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ №1А, За: ОТДЕЛ ПРАВЕН, България 4000, ПЛОВДИВ, Тел.: 032604 102; 032604 100, E-mail: municipality_rodopi@abv.bg, Факс: 032638 289

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): https://www.rodopi-bg.org/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://oa.rodopi-bg.org/procurement/list/c3104f20-121d-42d5-9d2a-e27dda6b3671.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

52223.28 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка и монтаж на офис мебели и друга мебелировка за обзавеждане на административни и други сгради, общинска собственост, намиращи се на територията на Община Родопи, по позиции: Обособена позиция №1 „Доставка офис мебели и друга мебелировка за обзавеждане на административни и други сгради, общинска собственост, намиращи се на територията на Община Родопи“, Обособена позиция № 2 „Доставка и монтаж на мебели за обзавеждане на нова Детска ясла, намираща се в УПИ-VI-общ. обсл. -социален патронаж и детска млечна кухня, кв.56, по ПУП на с. Ягодово, община "Родопи"-Пловдив, на ДГ „Пролет“ село Ягодово, ДГ „Пролет“ село Цалапица и други детски заведения при необходимост“ , Обособена позиция №3 „ Доставка на офис столове и метални архивни шкафове за обзавеждане на административни и други сгради, общинска собственост, намиращи се на територията на Община Родопи“ - възложена по индивидуалната й стойност съгласно чл.21, ал.6 от ЗОП , Обособена позиция №4 „Доставка и монтаж на офис мебели и обзавеждане за нуждите на Първо РУ при ОДВР-Пловдив“ - възложена по индивидуалната й стойност съгласно чл.21, ал.6 от ЗОП. Предметът на обществената поръчка е избор на изпълнител за доставка и монтаж ( при необходимост) на офис мебели и друга мебелировка за обзавеждане на административни и други сгради, общинска собственост, намиращи се на територията на Община Родопи. Дейностите, предмет на поръчката, се изразяват в периодични доставки ( вкл. всички необходими предварителни дейности в т.ч. тяхното изработване и/или сглобяване (когато е произведено като отделни части в несглобен вид) и/или монтаж, транспортиране) на различни видове офис мебели и друга мебелировка за обзавеждане на административни и други сгради след предварителни заявки. Посочените количества на различните артикули по всяка една от обособените позиции са прогнозни и са формирани на база постъпили докладни записки в администрацията на Община Родопи. Възложителят може да не заяви в пълен обем даденото количество мебели, както и да се заяви доставки на дадена мебел/-ли над прогнозното й/ им количество както и да заявява различни мебели от посочените в Техническата спецификация, според възникналата необходимост. Една заявка може да включва и повече от една вид мебели и на повече от един обект. В предмета на поръчката е включена и гаранционна поддръжка на доставените мебели. Обзавеждането на нова Детска ясла, намираща се в УПИ-VI-общ. обсл. -социален патронаж и детска млечна кухня, кв.56, по ПУП на с. Ягодово, община "Родопи"-Пловдив, ще се извърши след като в сградата приключат строително-монтажните работи. Тези строително-монтажни работи са предмет на друга обществена поръчка, която предхожда доставката на новите мебели и обзавеждане.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

39100000

Описание:

Мебелировка


Срок за получаване на офертите

26/07/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

С оглед изложеното и на основание чл.21, ал.6 от ЗОП обособена позиция № 3 и обособена позиция № 4 ще се възложат по реда на чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП – чрез директно възлагане. Общата прогнозна стойност на горецитираните обособени позиции е 10 115.28 лв. без ДДС. Настоящата Документация представлява условията на Възложителя за остатъчната стойност в размер на 42 108 лв. (четиридесет и две хиляди сто и осем лева) без вкл. ДДС, явяваща се прогнозната стойност по Обособена позиция №№ 1 и 2 . Предвид гореизложеното и общата стойност на поръчката Обособена позиция №№ 1 и 2 ще се възложи чрез събиране на оферти с обява на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП. Отварянето на получените оферти ще се извърши на 29.07.2019г. в 14:00 часа в сградата на Община Родопи, на адрес: гр. Пловдив, ул.Софроний Врачански № 1а.

Дата на изпращане на настоящата информация

16/07/2019  (дд/мм/гггг)