Версия за печат

BG-гр. Каолиново

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

ОП-01-3

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.06.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000931881

BG333, Община Каолиново, гр. Каолиново, пл. „Украйна“ № 4, За: Ивайло Иванов - главен юрисконсулт, България 9960, гр. Каолиново, Тел.: 05361 2210, E-mail: kaolinovo@abv.bg, Факс: 05361 2111

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.kaolinovo.bg..

Адрес на профила на купувача (URL): http://pk.lakorda.com/profile.php?pagetype=user&profile=kaolinovo.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

109696.83 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обществената поръчка е изграждане на пристройка към съществуваща масивна сграда - читалище в УПИ VIII, кв. 32, с. Дойранци, община Каолиново в т.ч.: изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с Техническите спецификации, техническия проект и количествените сметки; дейности по въвеждане на обекта в експлоатация; гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително - монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ. Строително - монтажните работи, предмет на настоящата обществена поръчка, обхващат: Част: Архитектура; Част: Конструкции; Част: Електро в т.ч.: I. Табла и линии; II. Ел.инсталации; III. Заземителна инсталация; IV. Мълниезащита. Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация и одобрените количествени сметки, приложени към документацията за обществена поръчка. Количествени сметки са съпътствани от технически проект, който дава ясна представа за предвидените строително-монтажни работи. За обекта има издадено разрешение за строеж на главния архитект на Община Каолиново.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45210000

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на сгради


Срок за получаване на офертите

12/07/2019 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отварянето на полуените оферти ще се извърши на 15.07.2019 година от 10:30 часа в Ритуалната зала на община Каолиново, пл. "Украйна №4. При отварянето на офертите и обявяването на ценовите предложения могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

09/07/2019  (дд/мм/гггг)