Версия за печат

BG-Първомай

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-10-13

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

19.06.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000471536

BG421, община Първомай, ул Братя Миладинови юг № 50, За: Надежда Желязкова, България 4270, Първомай, Тел.: 0336 62201, E-mail: obaparv@parvomai.escom.bg, Факс: 0336 62139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.parvomai.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://profilnakupuvacha.com/Профил на купувача на община Първомай,13136.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

199000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката: Изпълнение на СМР по реконструкция и рехабилитация на общински пътища с две обособени позиции : обособена позиция 1 : път PDV 1213 Първомай-Б. река-Православен-Драгойново-Буково; участък Бяла река-Православен обособена позиция 2 : път PDV 1213 Първомай-Б. река-Православен-Драгойново-Буково; участък Първомай-Бяла река Кратко описание: Целта на поръчката е избор на изпълнител/и за изпълнение на строителство, съставляващо реконструкция и рехабилитация на посочените в обособените позици, съществуващи общински пътища в компрометирани участъци, община Първомай. За всяка от обособените позиции е налично съответно Разрешение за строеж. Предвижда се изпълнение на земни работи-изкопно-насипни, вкл трошенокаменна настилка, както и асфалтови работи по полагане на неплътна смес. Наред с това ще се изпълняват и дейности по частично почистване на банкети и окопи. Срокът за изпълнение е според предложения от участника в техническото предложение. Пълна информация относно предмета на поръчката в т.ч. видове и количества работи, изисквания към строителството и др., се съдържат в техническите спецификации и цялостната документация - неразделна част от цялата поръчка, публикувани в профила на купувача на община Първомай.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

01/07/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Участниците могат да подават оферта за всяка от двете обособени позиции, включени в предмета на поръчката. Финансирането е осигурено със средства за капиталови разходи от бюджета на община Първомай.

Дата на изпращане на настоящата информация

19/06/2019  (дд/мм/гггг)