Версия за печат

BG-Русе

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

СОО-4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

23.04.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000530632

BG323, Община Русе, пл. Свобода 6, За: инж. Мая Кръстева - Директор дирекция УТКС, България 7000, Русе, Тел.: 082 881786, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача (URL): http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/586/458/index.html.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

180833.33 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Кратко описание: Териториалният обхват предмет на поръчката е терена заключен между жилищни блокове „Опал“ и бл. „Дружба“, находящ се в кв. 378, ПИ 63427.1.171, кв. „Възраждане“ – теренът заключен между жилищните блокове и ул. „Неофит Рилски“, гр. Русе. Територията е елемент от жилищната устройствена зона, част от зона с преобладаващ социален характер. След събаряне на къща (общинска собственост), североизточно от бл. Опал се освободи терен, който не е благоустроен. Пред бл. Дружба е обособен паркинг за леки автомобили, който е с амортизирана настилка. Благоустрояването е незадоволително, настилките на обособените места за паркиране не са в добро състояние, тротоарите са със сериозно нарушени участъци. В квартала застрояването е многоетажно, предимно жилищни сгради. Необходимо е визираното междублоково пространство в ж.к. „Възраждане“ да се преустрой и благоустрои, като съществуващия паркинг се рехабилитира и разшири към бл. Опал и по подходящ и оптимален начин да бъдат оформени места за паркиране на леки автомобили, обслужващи алеи и озеленяване. При ситуиране на паркоместата годните дървесни видове по възможност да бъдат запазени. Строителните дейности, предмет на поръчката се свеждат до следните основни дейности, в това число: - временно строителство; - демонтажни работи; - доставка на необходимите материали и оборудване; - строително – монтажни работи; - изработване на изпълнителна и екзекутивна документации; - геодезическо заснемане на кадастрални данни на изградения обект и получаване на удостоверение по чл. 54а, ал. 3 от ЗКИР; - всички дейности по приемане на обекта с Протокол обр. 16 и получаване на разрешение на ползване и/или удостоверение за въвеждане в експлоатация; - дейности по време на периода за съобщаване на дефекти и гаранционен период на строително – монтажните работи съгласно българското законодателство.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

13/05/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Публичното заседание по отваряне на офертите ще се състои на 14.05.2019г. от 10:00ч. в община Русе, пл. "Свобода" №6, ет.3, заседателна зала.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/05/2019  (дд/мм/гггг)