Версия за печат

BG-Софияв

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

3893

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.04.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 129010029

BG411, ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАКАЗАНИЯТА, ул. Ген. Николай Г. Столетов № 21, За: Васка Алексова, Нина Главчовска, Симона Боянова, България 1309, Софияв, Тел.: 02 9218331; 02 8139257; 02 8139122, E-mail: lop@gdin.bg, Факс: 02 8139107

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.profile.gdin.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://profile.gdin.bg/7e0837dfd8ca96e4c4eca318cdcf326b.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

53270 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на консумативи и реактиви за Клиничната лаборатория към СБАЛЛС – София”, по обособени позиции: Обособена позиция № 1 - "Реактиви, консумативи и резервни части съвместими с хематологичен анализатор „ЕРМА РСЕ – 210“ Обособена позиция № 2 - "Реактиви съвместими с анализатор за хемостаза „RAL Clot SP“ Обособена позиция № 3 - "Консумативи съвместими с анализатор за хемостаза „RAL Clot SP“ Обособена позиция № 4 - "Резервни части и консумативи за електролитен анализатор „PROLYTE” Обособена позиция № 5 - "Реактиви и консумативи съвместими с коагулометър „TНROMBOSTAT“ Обособена позиция № 6 - "Реактиви и консумативи съвместими с биохимичен анализатор „D-Chem-200” /BS-200/" Обособена позиция № 7 - "Реактиви с LCF за биохимичен анализатор „D-Chem-200” /BS-200/" Обособена позиция № 8 - "Реактив за определяне на LDL за анализатор „D-Chem-200” /BS-200/" Обособена позиция № 9 - "Система за изследване на CRP за анализатор „D-Chem-200” /BS-200/" Обособена позиция № 10 - "Консумативи за затворена система за вземане на кръв"

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33140000

Описание:

Медицински консумативи


Срок за получаване на офертите

08/05/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Оценката и класирането на участниците ще се извършва по всяка обособена позиция поотделно, по критерия „най-ниска цена“. За изпълнител на поръчката по всяка една от обособените позиции се определя участникът предложил най-ниска обща цна за изпълнение на поръчката по конкретната обособена позиция. На основание чл. 97, ал. 3 от ППЗОП офертите на участниците ще бъдат отворени на открито публично заседание, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители. Заседанието ще се проведе на първия работен ден от 11:00 часа, след изтичане на срока за получаване на офертите, в административната сграда на ГД "Изпълнение на наказанията", гр. София, бул. "Ген. Николай Г. Столетов" № 21. Неразделна част и приложение към обявата е документацията, публикувана в профила на купувача на възложителя. Възложителят предоставя електронен достъп до документацията, както и ще публикува съобщения за хода на възлагането на поръчката и разяснения по условията на обществената поръчка (когато такива са поискани с писмено искане, направено до три дни преди изтичането на срока за получаване на оферти), на адреса на Профила на купувача посочен в Раздел I на този документ. Документацията съдържа подробни указания за изготвянето, подаването, разглеждането и оценяването на офертите и за класирането на участниците, проект на договор и реда за сключването му, и образци на документи. Офертата следва да отговаря на изискванията, посочени в Указанията за подготовка на офертата и да бъде оформена по образците от документацията, като се спазват указанията от текстовете в съдържанието на документа и в забележките. Образците от документацията са задължителни за участниците и не могат да бъдат променяни. Предложената обща цена за изпълнение на поръчката без ДДС по всяка отделна обособена позиция задължително трябва да не е по-голяма от прогнозната стойност на поръчката по същата обособена позиция, посочена в обявата. Исканията за разяснения, когато се подават чрез e-mail, да се изпращат на адрес: lop@gdin.bg с копиe до: sballssofia@abv.bg .

Дата на изпращане на настоящата информация

25/04/2019  (дд/мм/гггг)