Версия за печат

BG-Айтос

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-19-26

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

22.04.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000056764

BG341, Община Айтос, ул.Цар Освободитгел № 3, За: Кина Димова - главен експерт в отдел Общинска собственост, България 8500, Айтос, Тел.: 0558 25786, E-mail: op_aytos@abv.bg, Факс: 0558 22133

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://aytos.bg/obshtestveni-porachki.

Адрес на профила на купувача (URL): http://aytos.bg/obshtestveni-porachki.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

111000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Осъществяване на ремонт на сгради общинска собственост на територията на Община Айтос през 2019 год.” по обособени позиции както следва: Обособена позиция № 1: „Осъществяване на ремонт на сгради на общинската администрация.”; Обособена позиция № 2: „Осъществяване на ремонт на сгради на Дирекция „ОЦСЗУ” при Община Айтос”;Обособена позиция № 3: „Осъществяване на ремонт на сгради на Дирекция „КОВЗС” при Община Айтос”. Община Айтос не разполага със специализирано общинско предприятие, чрез което да осъществява ремонти на общинските сгради. С настоящата процедура се цели да бъде избран изпълнител, който, при необходимост и конкретна заявка от Община Айтос, да извършва ремонти на сгради, общинска собственост. Сградите третирани в тази поръчка са различни по вид, тип и предназначение. Основните дейности, предмет на поръчката са зидарски, мазачески, бояджийски, настилки и облицовки, тенекеджийски, дърводелски, покривни, изолационни, инсталации в сгради и др.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45232150

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на разпределителни водопроводи


Срок за получаване на офертите

02/05/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертата се представя в запечатана непрозрачна опаковка от участника или негов упълномощен представител или по поща/куриер. Върху плика се посочва наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и електронен адрес, наименование на поръчката. Място на подаване на офертата: гр. Айтос, , ул.Цар Освободител № 3, в административната сграда на общината, отдел „Деловодство” Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. При извършване на тези действия могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/04/2019  (дд/мм/гггг)