Версия за печат

BG-Попово

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

20.03.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 125508573

BG334, Професионална гимназия по техника и лека промишленост, Аспарух № 1, За: Каролина Димова Христова - Маркова, България 7800, Попово, Тел.: 087 9956305, E-mail: pgtlp@abv.bg, Факс: 0608 46546

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.pgtlp-popovo.info.

Адрес на профила на купувача (URL): www.pgtlp-popovo.info.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

124200.45 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обществената поръчка е изпълнение на фасадна топлоизолация на сграда на учебния корпус на Професионална гимназия по техника и лека промишленост – гр. Попово в т.ч.: I. Монтажни работи топлоизолация: 1. Доставка и монтаж тръбно фасадно скеле. 2. Направа на топлоизолация по външни стени EPS 80 мм, закрепена с набивни дюбели; включително монтаж на мрежа от стъкловлакна, строителен разгвор за лепене и шпакловане. 3. Направа на топлоизолационна система с ЕPS 20 мм около дограма с ширина 20 см. 4. Доставка и монтаж ъглозащитен профил с мрежа по ръбове на фасада, прозорци. 5. Доставка и монтаж на водооткапен профил в горен ръб на отвори. 6. Доставка и монтаж подпрозоречни дъски. 7. Монтаж минерална топлоизолация по под в таван. 8. Полагане грунд по фасади. 9. Полагане минерална мазилка по фасади, силиконова, драскана. II. Събиране и транспортиране на строителни отпадъци: 1. Транспортиране и изхвърляне на отпадъци до депо.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000, 45200000, 45210000, 45214000, 45214200, 45214220

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на сгради
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на учебни сгради и сгради за научни изследвания
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на училища
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на средни училища


Срок за получаване на офертите

03/04/2019 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. В настоящата обществена поръчка може да участва всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да извършва строителство съгласно законодателството на държавата, в която то е установено. 2. Клон на чуждестранно лице може да е самостоятелен участник в процедура за възлагане на обществена поръчка, ако може самостоятелно да подава оферти и да сключва договори съгласно законодателството на държавата, в която е установен. В този случай, ако за доказване на съответствие с изискванията за икономическо и финансово състояние, технически и професионални способности клонът се позовава на ресурсите на търговеца, клонът представя доказателства, че при изпълнение на поръчката ще има на разположение тези ресурси. 3. Възложителите не поставя изискване за създаване на юридическо лице, когато участникът, определен за изпълнител, е обединение на физически и/или юридически лица. 4. Когато участникът, определен за изпълнител, е обединение на физически и/или юридически лица, договорът за обществена поръчка се сключва, след като изпълнителят представи пред възложителя заверено копие от удостоверение за данъчна регистрация и регистрация по БУЛСТАТ или еквивалентни документи съгласно законодателството на държавата, в която обединението е установено. В случай, че обединението е регистрирано по БУЛСТАТ, преди датата на подаване на офертата за настоящата обществена поръчка, копие на същото се прилага към офертата.

Дата на изпращане на настоящата информация

20/03/2019  (дд/мм/гггг)