Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

РВТ19-РД93-3(1)

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.03.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 0006963270633

BG411, Кмета на Район Витоша - СО, ул. „Слънце“ № 2, За: Борислав Томирков - заместник-кмет по строителство, инвестиции и екология, България 1618, София, Тел.: 02 8187914, E-mail: vitosha@sofia.bg, Факс: 02 8562960

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.raionvitosha.eu..

Адрес на профила на купувача (URL): www.raionvitosha.eu..


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

208333.33 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Дейностите, включени в обхвата на настоящата обществена поръчка са насочени конкретно към подобряване качеството на части от уличната настилка и прилежащата й инфраструктура в кварталните пространства на територията на Район Витоша - СО, която е в лошо техническо състояние - характеризира се с напуквания и недобре ремонтирани кръпки, а на места са оформени дупки. В изпълнение на възлагането, предмет на настоящата обществена поръчка, определеният Изпълнител, следва да извърши строително-ремонтни работи, включващи комплекс от планирани и икономически ефективни дейности за възстановяване и рехабилитация, както на отделни компрометирани участъци от уличната мрежа на територията на Район Витоша - СО, така и на основни елементи и съоръжения към нея - тротоари и бордюри, с цел удължаване на техния експлоатационен срок, в което число, общоважимо за всички обекти на строителна интервенция и: (1) извършване на демонтажни и земни работи, (2) асфалтови работи и полагане на настилки, (3) ремонтни и възстановителни работи по конструкцията на прилежащите на улиците съоръжения, (4) осигуряване от страна на определения Изпълнител на необходимия човешки и технически ресурс (работна ръка, техника, механизация, съоръжения и материали) за изпълнението на строителните дейности; (5) отстраняване на всички неподходящи материали, почистване на съответния, изпълнен обект и всички свързани с това предвидими и непредвидими работи за приключване на строителството.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45233252, 45233161, 44912400

Описание:

Строителни работи по полагане на пътна настилка на улици
Строителни работи по изграждане на тротоари и пешеходни пътеки
Бордюри


Срок за получаване на офертите

12/03/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Изискванията към офертите, необходимите документи и условия за подготовката им, са подробно разписани в обявата за обществена поръчка и одобрените от Възложителя образци, публично оповестени и достъпни на Профила на купувача на Възложителя на адрес: www.raionvitosha.eu. 2. Оферти за участие в обществената поръчка, изготвени съгласно образците и изискванията на възложителя могат да се представят в деловодството на Район Витоша, на адрес: гр. София, ул. „Слънце“ №2, лично или от упълномощен от Участника представител, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриерска служба на горепосочения адрес, всеки работен ден между 8:30 ч. и 17:00 ч., най-късно до 17:00 ч. на 12.03.2019 г. 3. Отварянето на офертите, подадени за участие в обществената поръчка ще се проведе от 11:00 ч. на 13.03.2019 г., в административната сграда на Район Витоша, на адрес: гр. София, ул. „Слънце“ №2. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/03/2019  (дд/мм/гггг)