Версия за печат

BG-Карнобат

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-93

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.01.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000057026

BG341, Община Карнобат, бул. България № 12, За: Кремена Красимирова; Петко Петков, България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29156; 0559 29147, E-mail: karnobat@abv.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://e-obp.eu/bp/Document/%7B2F86ECC2-D2DE-4468-B45A-68E0143CC8AB%7D.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

260000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на обществената поръчка e извършване на ремонт и изграждане на настилки на улици, площадкови, пешеходни, паркови и междублокови пространства в гр. Карнобат. Строителните и монтажни работи, ще се извършват по възлагане от страна на Възложителя. Изпълнението ще се извършва в съответствие със Закона за устройство на територията и изискванията на Възложителя. Видовете СМР са посочени в Техническата спецификация. Количествата им ще се доказват с протокол за действително извършени СМР. Видовете СМР ще се изпълняват до изчерпване на финансовият ресурс на поръчката.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45233161, 44113200

Описание:

Строителни работи по изграждане на тротоари и пешеходни пътеки
Плочки за настилки


Срок за получаване на офертите

12/02/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Документите, свързани с участието в обществената поръчка, се представят от участника, или от упълномощен от него представител - лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, на адреса, посочен от Възложителя. Възложителят не носи отговорност за получаване на оферти в случай, че се използва друг начин на представяне. Всеки участник следва да осигури своевременното получаване на офертата от възложителя в посочения краен срок. Документите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: 1.Наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; 2.Адрес за кореспонденция, телефон по възможност - факс и електронен адрес; 3.Наименоването на поръчката; Не се приемат оферти, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или са в незапечатана опаковка или в опаковка с ненарушена цялост. Когато към момента на изтичане на крайния срок за получаване на оферти пред мястото, определено за тяхното подаване, все още има чакащи лца, те се включват в списък, който се подписва от представител на възложителя и от присъстващите лица. Офертите на лицата от списъка се завеждат в регистъра. Не се допуска приемане на оферти от лицата, които не са включени в списъка. Получените оферти се предават на председателя на комисията, за което се съставя протокол. Протоколът се подписва от предаващото лице и от председателя на комисията. До изтичане на срока за подаване на оферти, всеки участник трябва да промени, да допълни или оттегли офертата си. Оттеглянето на офертата прекратява по-нататъшното участие в обществената поръчка. Допълнението и промяната на офертата трябва да отговарят на изискванията и условията за предоставяне на първоначалната оферта, като върху плика бъде отбелязан и текст ,,Допълнение/Промяна на офертата". Дата и час на отваряне на офертите: 13.02.2019 г. от 11:00 часа. Място на отваряне на офертите е: административната сграда на община Карнобат, находяща се на бул. ,,България" № 12, ет. 2, Конферентна зала. Получените оферти се отварят на публично заседание, на което могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/01/2019  (дд/мм/гггг)