Версия за печат

BG-Правец

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

П-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

07.01.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000776477

BG412, Община Правец, пл.Тодор Живков №6, За: инж. Парашкева Генчева, България 2161, Правец, Тел.: 0889 322934, E-mail: parashkeva.gencheva@pravets.bg, Факс: 07133 2433

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.pravets.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://pravets.bg/obshtina/poruchki.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

77874.16 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката:"Възстановителни работи по въжен мост над р. Малък Искър, свързващ с. Своде с махала „Бурньовица” по три обособени позиции: Обособена позиция 1: „Проектиране, строителство и авторски надзор на ремонтно Възстановителни работи за обект:" Въжен мост над р. Малък Искър, свързващ с. Своде с махала „Бурньовица” Обособена позиция 2:Изготвяне на доклад за оценка на съответствие и упражняване на независим строителен надзор по време на изпълнение на ремонтно възстановителните работи за обект:" Въжен мост над р. Малък Искър, свързващ с. Своде с махала „Бурньовица”. Обособена позиция 3: Упражняване на инвеститорски контрол по време на изпълнение на ремонтно възстановителните работи за обект:" Въжен мост над р. Малък Искър, свързващ с. Своде с махала „Бурньовица”.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

44212120, 71320000

Описание:

Мостови конструкции
Инженерни услуги по проектиране и конструиране


Срок за получаване на офертите

25/01/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Документите, свързани с участието в обявата , се представят от участника или от упълномощен от него представител – лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, на адреса, посочен от Възложителя – Община Правец, пл. „Тодор Живков“ № 6 - ДЕЛОВОДСТВО в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: наименованието на кандидата или участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименование на поръчката, а когато е приложимо – и обособените позиции, за които се подават документите. Документите се представят в срока, посочен в обявата, която се намира в „Профила на купувача“ в Община Правец. Пликът/опаковката трябва да съдържа всички документи посочени в Указанията за участие по обявата. ВАЖНО! Възложителят не носи отговорност за Оферти, които не са адресирани до горепосоченият адрес! Отварянето на офертите ще се състои на 28.01.2019г от 09:30 часа в сградата на Общинска администрация Правец. Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. При извършване на тези действия могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/01/2019  (дд/мм/гггг)