Версия за печат

BG-Стара Загора

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-10-.......

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

07.01.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 123535874

BG344, УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ. Д-Р СТ. КИРКОВИЧ АД, ул.Ген.Столетов №2, За: Ваня Богданова, България 6000, Стара Загора, Тел.: 042 605443, E-mail: mbalad_sz_zop@mail.bg, Факс: 042 601125

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.umbal-kirkovich.org.

Адрес на профила на купувача (URL): https://goo.gl/5qRhUh.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

40000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Пълният обхват на поръчката включва избор на изпълнител за доставка на медицинска апаратура, необходима за дейността на Клиника по Нефрология и Хемодиализа към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович" АД – доставка, монтаж, пускане в експлоатация и гаранционна поддръжка на водоочистваща инсталация за 12 поста за нуждите на отделение по „Хемодиализа“. Срок за доставка - Възложителят указва, че избрания изпълнител следва да достави системата в срок от 30 календарни дни, считано от датата на подписване на договор по чл. 114 от ЗОП с избран изпълнител и възлагателно писмо на Възложителя, а монтажа и пускането й в експлоатация ще бъде извършено по-късно, след ново възлагателно писмо от Възложителя. Срокът за изпълнение на поръчката включва и срока за гаранционното поддържане на водоочистващата система - не по-малко от 24 месеца от въвеждането й в експлоатация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33181100

Описание:

Уреди за хемодиализа


Срок за получаване на офертите

16/01/2019 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Обществената поръчка не се разделя на обособени позиции. 1.2. Финансовият ресурс на Възложителя е 40 000 лева без ДДС, от които 24 208 лева – капиталови средства от Министерство на здравеопазването и 15 792 лева без ДДС – собствени средства на възложителя. 1.3. В цената на водоочистващата система трябва да се включат: стойността на цялата система и всички разходи по доставката й до мястото на изпълнение на поръчката, пускането в експлоатация, вкл. компонентите и пълната окомплектовка, и консумативи, необходими за пускането в експлоатация, разходите по доставката (транспортни разходи, застраховки и др., както и всички вносни мита и такси, действащи към момента на доставката), стойността на монтажа, инсталация и пускането в експлоатация, провеждане на обучение на медицински специалисти и персонал за работа и гаранционната поддръжка по време на гаранционния срок на, включително труд и части, който гаранционен срок не може да бъде по-малък от 24 месеца, считано от въвеждането в експлоатация, както и всички разходи по изграждането, монтажа, въвеждането в експлоатация и гаранационна поддържка на водоочистващата система. Офертите следва да бъдат подавани в Деловодството на УМБАЛ „Проф. Д-р Ст. Киркович” АД, гр. Стара Загора в срок до 16:00 часа на 16.01.2019год. лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, на адреса, посочен от Възложителя. Отваряне и разглеждане на офертите ще се извърши от 11:00 часа на 17.01.2019год. в заседателната зала на административната сграда на УМБАЛ „Проф. Д-р Ст.Киркович” АД гр.Стара Загора, ул.”Генерал Столетов” № 2. Офертите на участниците трябва да са валидни 90 /деветдесет дни/ календарни дни, от датата, която е посочена като краен срок за получаване на офертите в обявлението за обществена поръчка. Възложителят може или е длъжен да удължи срока за подаване на оферти при наличие на основание за това.

Дата на изпращане на настоящата информация

07/01/2019  (дд/мм/гггг)