Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

12-00-166

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

26.11.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000695228

BG411, Министерство на външните работи, ул. Александър Жендов № 2, За: Станслава Костова, България 1113, София, Тел.: 0359 29482910, E-mail: stanislava.kostova@mfa.bg, Факс: 0359 29482045

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.mfa.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://mfa.bg/bg/zop/byoffer/7166.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

9500 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Почистване на подпокривното пространство на сградата на МВнР – Централно управление от гълъби и техните екскременти и гнезда, и друг биологичен отпадък"

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


Срок за получаване на офертите

10/12/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Кратко описание: Предмет на настоящата обществена поръчка са следните дейности: .1. Механично почистване на подпокривно пространство с приблизителна площ от 3500 м 2 от гълъби и техните екскременти и гнезда при спазване на Закона за управление на отпадъците и указанията, посочени в разрешението, на етикета и в информационния лист за безопасно приложение на използваните биоциди. 2. Почистване на подпокривно пространство с приблизителна площ от 3500 м 2 от отпадъци от ремонтни дейности - насипване в чували и извозване в съответствие със Закона за управление на отпадъците. 3. Дезинфекция на почистените участъци с дезинфекционни средства с незабавен ефект за унищожаване на патогенни микроорганизми и обработка срещу хлебарки и биотопите им. 4. Третиране с препарати, включени в регистър за разширени биоциди на Министерство на здравеопазването, унищожаващи мириса на ексременти;5. Замрежване на вентилационните отвори с цел прекратяване достъпа на птици; 6. Отстраняване на скрити дефекти в гаранционния срок (гарантиране на качеството на извършените дейности). Дейностите се изпълняват в съответствие с изискванията, подробно описани в Техническoто задание, приложение към документацията.Срокът за изпълнение на услугите е 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на влизане в сила на договора и започва да тече от дата на регистрирането му в деловодната система на Възложителя. Гаранционния срок е 3 месеца, считано от подписване на приемо- предавателен протокол за приемане изпълнение на дейностите.Възложителят плаща на изпълнителя Цената по Договора, при следната схема: - 80 % от Цената на Договора, в срок от 20 (двадесет) работни дни от подписването на приемо-предавателния протокол, без забележки и представянето на фактура на представителя на Възложителя, след извършване на дейностите т.1. – т. 5., предмет на обществената поръчка и 20 % от остатъчната стойност от цената на Договора, след изтичане на гаранционния срок - в срок от 20 (двадесет) работни дни от подписването на окончателен приемо-предавателния протокол, без забележки и представянето на фактура. Офертите ще бъдат отворени в публично заседание на 11.12.2018г. от 14:00 ч. в зала М22-24, сградата на МВнР, на адрес гр. София, ул. Александър Жендов № 2. на което могат да присъстват предствители на участнициите подали офери за участие.

Дата на изпращане на настоящата информация

07/12/2018  (дд/мм/гггг)