Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Национален идентификационен No (ЕИК): 000903825
BG422, Община Свиленград, бул. България №32, ет. 2, ст.302, За: инж.Грозденка Дюлгерова, Албена Петрова, България 6500, Свиленград, Тел.: 0379-74308 ; 0379-74370, E-mail: obshtina@svilengrad.bg, Факс: 0379-74371
Интернет адрес/и:
Основен адрес (URL): www.svilengrad.bg.
Адрес на профила на купувача (URL): https://svilengrad.nit.bg/sbirane-na-oferti-s-obyava-ili-pokani-do-opredeleni-licza/ketring-(2019g.)/.
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
Ежедневно приготвяне и доставка на храна (кетъринг) за нуждите на:
•ЦНСТДБУ - приготвяне и доставка на храна включваща топла закуска, обяд (предястие, основно ястие и десерт) ,следобедна закуска, подкрепителна закуска и вечеря за целия период на договора, целогодишно /срок на изпълнение на поръчката – 365 дни/, прогнозният брой деца е 10 бр.
•ДЦДТМУ - приготвяне и доставка на храна включваща топла закуска, обяд (предястие, основно ястие и десерт) и следобедна закуска за целия период на договора, без събота, неделя и официалните празници на Република България / с прогнозен брой работни дни за срока на изпълнение на поръчката – 249 дни /, прогнозният брой деца е 20 бр.
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
55524000, 15894200
Описание:
Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети
Приготвени ястия
Срок за получаване на офертите
03/12/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ
Друга информация
Отварянето на офертите ще се състои на 10.12.2018г. в 10:30 часа в малката заседателна зала в ОбА Свиленград на ет.2.
При отварянето на офертите и обявяването на ценовите предложения могат да присъстват представители на участниците .
Дата на изпращане на настоящата информация