Версия за печат

BG-Бургас

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

32-ОП-03

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

19.11.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 176032788

BG341, Регионална здравна инспекция – Бургас (РЗИ-Бургас), гр. Бургас ул. Александровска 120, За: Павлина Цонева, Багряна Петкова, България 8000, Бургас, Тел.: 056 807305, E-mail: rzi@rzi-burgas.com, Факс: 056 816261

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.rzi-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.rzi-burgas.com/obshtestveni%20porachki%20chl20al3.htm.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

21000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Избор на оператор за предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез обществена далекосъобщителна мобилна клетъчна мрежа по стандарт GSM/UMTS с национално покритие, за нуждите на РЗИ-Бургас.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

64212000

Описание:

Мобилни радиотелефонни услуги


Срок за получаване на офертите

29/11/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Пълното описание на предмета и условията на поръчката, както и техническите спецификации са посочени в Приложение № 1, неразделна част от документация, налична в „Профил на купувача“. Участниците следва да притежават валидна индивидуална лицензия (разрешение) за осъществяване на далекосъобщения (електронни съобщения) чрез далекосъобщителна клетъчна мрежа (електронна съобщителна мрежа) за територията на Република България, издадена от Комисията за регулиране на съобщенията. Участниците се задължават да поддържат за срока на валидност на офертите си, а участникът определен за изпълнител и за срока на изпълнение на договора наличието на индивидуалната лицензия (разрешение). Участниците в процедурата трябва да притежават валидна система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001: 20хх или еквивалентна система за управление на качеството, с обхват съгласно предмета на поръчката. Участниците в процедурата следва да имат териториално покритие, за предоставяне на цифрова мобилна телефонна услуга по стандарти GSM и UMTS, върху минимум 95 % от територията на страната. Участниците следва да поддържат мрежата си при качество на далекосъобщителните услуги с: - вероятност за успешно свързване на връзка в район с покритие на GSM мрежата -повече от 90 % ; - неуспешни повиквания, дължащи се на претоварване или повреди - по-малко от 5 %.

Дата на изпращане на настоящата информация

19/11/2018  (дд/мм/гггг)