Версия за печат

BG-Доспат

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

179

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

17.08.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000614906

BG424, Община Доспат, ул. Първи май № 3, За: Николай Велинов, България 4831, Доспат, Тел.: 03045 2310, E-mail: obshtinadospat@abv.bg, Факс: 03045 2312

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dospat.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://dospat.bg/sgrada_Kap_Petko_Voivoda_1_2_3_etaj.aspx.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

250000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Обект на поръчката е: строителство / проектиране и изпълнение на строеж . Необходимо е да се изготвят технически проекти за преустройство на І, ІІ и ІІІ етaж на сграда намираща се на ул.”К.П.Войвода №3 в град Доспат ,община Доспат. С изготвените проекти да се даде решение за преустройство на етажите за предоставяне на административни услуги . Задължително е изготвяне на проекти и изпълнение на СМР за : І етаж – реконструкция ( да се проектира обособяване на кабинет на кмета и техн.секретар, обособяване на офиси на едно гише , деловодство, местни данъци, касиер, дежурни по ОСС, приемна , място за осъществяване на пропускателен режим на сградата, ел. инсталации ; проектиране и изпълнение на част "ОВ" - промяна местоположението на отоплителните тела/радиатори / и при необходимост доставка и монтаж на нови; ІІ и ІІІ етаж - проект за преработка на ел.инсталации и изпълнение ; І – ІV етаж – проект за ПИИ /пожароизвестителна инсталация и мрежови кабели (интернет ) и изпълнение ; Поръчката ще се изпълнява на етапи : 1.Проектиране и 2 . Изпълнение / СМР / на одобрените инвестиционни проекти .

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000, 45200000, 71200000, 71300000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях
Архитектурни и свързани с тях услуги
Инженерни услуги в строителството


Срок за получаване на офертите

11/09/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

В съответствие на чл. 188. ал 2 от ЗОП - Възложителят ще удължи срока за получаване на офертите с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти. Срок за изпълнение - срока посочен от избраният изпълнител, но не по-дълъг от 30 дни за проектирането/ от датата на подписване на договора с избрания Изпълнител / и не по-дълъг от 90 дни за строителството считан от датата на подписване на протокол образец 2 (За откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа). Изискванията към офертите, необходимите документи и условия за подготовката им, са разписани в обявата за обществена поръчка и одобрените от Възложителя образци, публично оповестени и достъпни на профила на купувача. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители. Дата и час на отваряне на офертите : а/ 12.09.2018 година 10:00 часа , сграда № 1 на общинска администрация ; б/при подадени по-малко от 3 оферти в срока до 11.09.2018година - нов срок за получаане на оферти - 18.09.2018 г и отваряне на офертите е на 19.09.2018 година 10:00 часа За изпълнение на договора ще се изисква от избраният изпълнител да представи гаранция за изпълнение в размер на 1 (един ) % от стойността на договора.В сила са условията на член 114 от ЗОП - при откриване на поръчката не е осигурено финансиране . Възложителят изисква от кандидата или участника: 1. да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, най-много за последните: а) 5 години от датата на подаване на заявлението или на офертата – за строителство; б) три години от датата на подаване на заявлението или на офертата – за услуги - проектиране; За доказване на техническите и професионалните способности на кандидатите или участниците се представят един или няколко от следните документи и доказателства, във връзка с поставените изисквания: 1. списък на строителството, идентично или сходно с предмета на поръчката, придружен с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания; 2. списък на доставките или услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка или услуга; За сходни с предмета на обществената поръчка ще се приемат проектиране и строителство на жилищни сгради и или сгради за обществено ползване Участникът, който не представи необходимите документи и докaзателства няма да бъде допуснат до оценка и ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка.

Дата на изпращане на настоящата информация

17/08/2018  (дд/мм/гггг)