Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РПН18-ВК08-1203/4/

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

13.08.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 0006963270690

BG411, район Панчарево-Столична община, с.Панчарево, ул. Самоковско шосе № 230, За: отдел Правно-нормативно обслужване и човешки ресурси- Лили Димитрова, България 1137, София, Тел.: 0359 029760531, E-mail: so_pancharevo@abv.bg, Факс: 0359 029921506

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.pancharevo.org.

Адрес на профила на купувача (URL): www.pancharevo.org.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

200000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Ремонт на два броя спортни площадки находящи се в с.Кривина и с.Железница на територията на Столична община – район „Панчарево”по две обособени позиции, както следва: Обособена позиция №1 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Кривина на територията на Столична община – район „Панчарево”Обособена позиция №2 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Железница на територията на Столична община – район „Панчарево”. Обособена позиция: 1 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Кривина на територията на Столична община – район „Панчарево”- Прогнозна стойност: 100 000,00лв без вкл. ДДС. Обособената позиция: 2 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Железница на територията на Столична община – район „Панчарево”- Прогнозна стойност: 100 000,00лв без вкл. ДДС. Прогнозната стойност за съответната обособена позиция е максимална и участниците не могат да я надвишават. !!! В случай че участник е оферирал по-голяма от прогнозната стойност за съответната обособена позиция, същият ще бъде отстранен от процедурата. Цената, която ще се заплаща от Възложителя за изпълнение на поръчката, представлява крайната цена за извършване на Строително- монтажните работи, включваща ДДС и всички други разходи.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

27/08/2018 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Целта на настоящата процедура за избор на изпълнител чрез събиране на оферти с публикуване на обява е да бъде избран изпълнител, съответстващ на изискванията на Възложителя, които да осъществява дейности по ремонт на два броя спортни площадки находящи се в с. Кривина и с. Железница на територията на Столична община – район „Панчарево, разделени на обособени позиции, съгласно техническа спецификация. •Обособена позиция №1 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Кривина на територията на Столична община – район „Панчарево” •Обособена позиция №2 „Ремонт на спортна площадка находяща се в с.Железница на територията на Столична община – район „Панчарево”. Мотиви: Отделянето на ремонта на спортните площадки в обособени позиции е възможно поради факта, че те са отделни обекти, намиращи се в отделно населено място и могат да се изпълняват самостоятелно. !!! Всеки участник има право да участва за една или за двете обособени позиции.

Дата на изпращане на настоящата информация

13/08/2018  (дд/мм/гггг)