Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

ОП-009

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

29.06.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121283500

BG411, Екоинженеринг-РМ ЕООД, бул. Ситняково № 23, За: Славче Ръсина, България 1505, София, Тел.: 02 9753117, E-mail: srasina@ecoengineering-rm.bg, Факс: 02 9753118

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.ecoengineering-rm.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://ecoengineering-rm.bg/?cat=21.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

230130 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Текущ ремонт за затваряне на отворени минни изработки по обособени позиции". Настоящата поръчка се обявява с цел текущ ремонт и затваряне на отворени минни изработки по три обособени позиции: Обособена позиция № 1: Обект „Участък „Сборище”, община Твърдица“; Обособена позиция № 2: Обект „Рудник „Сливен”, община Сливен“; Обособена позиция № 3: Обект „Буховско рудно поле“ (Участък „Борче“ и Участък „V-та шахта“), Столична община, район Кремиковци“. Технически и професионални способности: Право на участие в процедурата има всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, което: 1.Притежава удостоверение за регистрация в Централен професионален регистър на строителя съгласно ЗКС за обекти четвърта група, с талон за платена такса за 2018г.; 2. Застрахован е по чл. 171 от ЗУТ; 3. Разполага с технически възможности и с персонал за изпълнение на поръчката, в това число: 3.1. Технически ръководител - инженер в една от следните професионални направления – минно дело и геология; хидротехническо строителство; тунелно строителство. 3.2.Отговорник радиационна защита – със свидетелство за преминато обучение, издадено от акредитиран учебен център. 4. През последните пет години е изпълнил е успешно поне един договор с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата поръчка. За идентичен или сходен предмет се счита строителство по смисъла на ЗОП с обект техническа ликвидация, техническа рекултивация, ремонт на минни изработки, минно строителство. Изпълнението на изискванията по т. 3 се доказва със Списък с лицата, които ще изпълняват строителството съгласно чл. 64, ал. 1, т. 3 и т. 6 от ЗОП с посочване на професионалната компетентност на техническия ръководител и отговорника по радиационна защита. Изпълнението на изискванията по т.4. се доказва със Списък на строителството, идентично или сходно с предмета на поръчката, придружен с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания, съгласно чл. 64, ал. 1, т. 1 от ЗОП.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

20/07/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Оферти могат да се подават по една или повече обособени позиции. Офертите ще бъдат отворени в заседание на 23.07.2018 г. от 9.30 ч. в офиса на "Екоинженеринг-РМ" ЕООД, гр. София, бул. "Ситняково" № 23, ет. 3, офис 317. На заседанието могат да присъстват представители на лицата по реда на чл. 97, ал. 3 от ППЗОП.

Дата на изпращане на настоящата информация

17/07/2018  (дд/мм/гггг)