Версия за печат

BG-Ветрино

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.07.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000093458

BG331, Община Ветрино, ул. Г.С. Раковски №24, с. Ветрино, общ. Ветрино, обл. Варна, За: Мария Пенчева - гл.специалист в отдел МИРЕП, България 9220, Ветрино, Тел.: 05161 8942, E-mail: oppo_vetrino@abv.bg, Факс: 05161 2139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.vetrino.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.vetrino.bg/proc_vetrino.php?id=102&dr=0.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

124501.29 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Извършване на СМР/СРР на обект „Основен ремонт на хижа село Ягнило”, находящ се в имот №400005 по КВС на с.Ягнило, слой „Лесо“, отдел 6, подотдел „1“ и „В“ по Горскостопански план от 2014 г. на ТП ДГС Провадия, община Ветрино, област Варна, в изпълнение на подписано Споразумение № РД09-66/25.06.2018 г. между Община Ветрино и Министерството на труда и социалната политика за финансиране по Проект „Красива България” 2018. Кратко описание: Предвиденият за ремонт обект е недвижим имот – общинска собственост, намиращ се в имот №400005 по КВС на с.Ягнило, слой „Лесо“, отдел 6, подотдел „1“ и „В“ по Горскостопански план от 2014 г. на ТП ДГС Провадия. Предвидено е да се направи ремонт, реконструкция и модернизация на вътрешен двор, стая за пазача и пещ и сградата помещаваща кухня-разливочна и столова. Ремонтът на сградата помещаваща кухня-разливочна и столова се състои в: подмяна на компрометирани покривни елементи, топлоизолация на сградата, външна мазилка, подмяна на старата дограма с нова PVC, вътрешен ремонт на сградата, включително изграждане на санитарни възли. Ремонтът на сградата помещаваща стая за пазача и пещ се състои в подмяна на компрометирани елементи, топлоизолация на сградата, външна мазилка, подмяна на старата дограма с нова PVC, вътрешен ремонт на сградата, оборудване и обзавеждане. Ремонтът на вътрешния двор включва: подмяна на настилка, тентова конструкция, оградни елементи, модернизация на парково осветление. Отточните води се заустват в съществуваща изгребна яма 12 м3.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


Срок за получаване на офертите

30/07/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Съдържанието на офертата се представя в запечатана непрозрачна опаковка на основание чл.47, ал.2 ППЗОП. 2. Върху опаковката с офертата се посочват: наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименованието на поръчката. 3. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко 3 дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от 3 оферти. След изтичане на така удължения срок, възложителят разглежда и оценява получените оферти, независимо от техния брой. 4. При приемане на офертата върху опаковката се отбелязват поредния номер, дата и час на получаване, като тези данни се записват във „Входящ регистър”, за което на приносителя се издава документ. 5. Не се приемат оферти, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или са в незапечатана опаковка или в опаковка с нарушена цялост. 6. Участникът поема всички рискове по подаването на офертата, включително форсмажорни обстоятелства. Забележка: Представянето на оферта за участие в настоящата процедура, задължава участника да приеме напълно всички изисквания и условия, посочени в документацията. Поставянето на различни от тези условия и изисквания от страна на участника не ангажира по никакъв начин Възложителя. Отварянето на офертите от назначена от Възложителя комисия ще се извърши на 31.07.2018г. от 10:00 ч. в заседателната зала на Община Ветрино, с.Ветрино, ул.“Г.С.Раковски“ №24. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или лица, които са упълномощени да присъстват на отварянето.

Дата на изпращане на настоящата информация

12/07/2018  (дд/мм/гггг)