Версия за печат

BG-Правец

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

П1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

22.05.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000764770

BG412, Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици /ПГПЧЕ/ Алеко Константинов, бул Трети март 30, За: Цветанка Александрова Щерионова, директор, България 2161, Правец, Тел.: 0893 615078, E-mail: gpche_pravec@abv.bg, Факс: 0893 615078

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.gpche-pravec.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.gpche-pravec.com.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

83333 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Предмет на настоящата поръчка е ремонт на отоплителната инсталация в сградата на общежитие към ПГПЧЕ „Алеко Константинов и ОУ „Васил Левски”, гр. Правец, подробно описани в техническата спецификация със следните дейности: демонтаж на отоплителните тела, тръби, разширителен съд и тръбите към него. Отоплителните тела ще бъдат подменени с нови панелни радиатори и стоманени лири. На всяко отоплително тяло ще се монтира радиаторен вентил с термоглава, автоматичен обезвъздушител и секретен вентил. Ще бъде подменена цялата тръбна мрежа.Главната разпределителна тръбна мрежа ще бъде от черни газови тръби с топлоизолация и ще преминава в сутерена повтаряйки доколкото е възможно пътя на старата, която ще се демонтира.Местата, където са извършвани СМР, ще бъдат възстановени във първоначалния вид, чрез шпакловане и боядисвана с грунд и латекс. „Алеко Константинов”, гр. Правец.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

06/06/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Друга информация (когато е приложимо): Документите, свързани с участието в обявата, се представят от участника или от упълномощен от него представител – лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, само на адреса, посочен от Възложителя, а именно – Община Правец, бул. „Трети март“ №30 ДЕЛОВОДСТВО в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: наименованието на кандидата или участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименование на поръчката. Документите се представят в срока, посочен в обявата. Пликът/опаковката трябва да съдържа всички документи посочени в Указанията за участие по обявата. Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. Отварянето на офертите е публично и ще се състои на 07.06.2018г. в сградата на ПГПЧЕ "Ал.Константинов"

Дата на изпращане на настоящата информация

22/05/2018  (дд/мм/гггг)