Версия за печат

BG-Раковски

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

26-1549-19

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

27.04.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000471543

BG421, ОБЩИНА РАКОВСКИ, пл. България № 1, За: Мирослав Милев - Ст. юрисконсулт на Община Раковски; Светлана Шопова - Гл. инженер на Община Раковски, България 4150, Раковски, Тел.: 03151 2369; 03151 2213, E-mail: oa@rakovski.bg, Факс: 03151 2361

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.rakovski.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://rakovski.bg/profile/pages/detailed_page.php?id=021.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

52000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обществената поръчка е изработване на инвестиционен проект във фаза: „Технически проект“ за обект „Реконструкция на част от вътрешната водопроводна мрежа на с. Чалъкови, общ. Раковски“ вкл. отстраняване на забележки/нередности по предадения за съгласуване с експлоатационните дружества и специализираните контролни органи инвестиционен проект. Проектирането ще се извърши еднофазно – „Технически проект“ в следните части: част „Водоснабдяване“; част „Геодезия”; част „Пътна“; Част: „ВОБД“ (временна организация за безопасност на движението); Част: „План за пожарна безопасност“ (ППБ); Част: „План за управление на строителните отпадъци“; Част: „Сметна документация“. Изпълнението на тази дейност ще се осъществи въз основа на утвърдена Техническа спецификация/Задание за проектиране, придружено от съгласувана скица/виза, становища от организации, чиито мрежи се засягат и други съгласувателни организации и включва изпълнението на следните работи: изработване на технически проекти в обем и съдържание, определени в Техническа спецификация/Задание за проектиране; извършване на необходимите измервания и заснемания, изработване на инвестиционен проект в изискуемите части; отстраняване за своя сметка на недостатъците на проектите, установени в хода на извършване на проверките от Възложителя и/или съгласувателните ведомства - (ВиК, Електроразпределителни дружества, БТК, Напоителни системи, КАТ – Пътна полиция и др.) Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка, е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация/Задание за проектиране, неразделна част от настоящата документация!!!

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71320000

Описание:

Инженерни услуги по проектиране и конструиране


Срок за получаване на офертите

14/05/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

По реда на Глава ХХVІ, чл. 188, ал. 2 от ЗОП: "Възложителят удължава срока с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти". До края на работния ден на Възложителя на дата 09.05.2018г. в деловодството са постъпили две оферти, поради което на основание горецитирания текст, Възложителят удължава срока за подаване на оферти до дата 14.05.2018г. - 17:00ч. Отварянето на офертите се насрочва за дата 15.05.2018г. - 11:00ч. в Заседателната зала на Община Раковски, етаж ІІ, стая № 3.

Дата на изпращане на настоящата информация

09/05/2018  (дд/мм/гггг)