Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

СО-06

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

04.05.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 130823243

BG411, ДП Национална компания Железопътна инфраструктура, бул. Княгиня Мария Луиза № 110, За: Христина Николчева, България 1233, София, Тел.: 02 9323996, E-mail: h.nikolcheva@rail-infra.bg, Факс: 02 9310663

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.rail-infra.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.rail-infra.bg/профил-на-купувача/.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

69999 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обява e: „Изготвяне на стандартизирани документи за подготовка, организиране и възлагане на обществени поръчки в ДП НКЖИ“, съгласно Техническата спецификация - Приложение № 1 на възложителя, както следва: Основните видове дейности са, както следва: Изготвяне на образци на документи, необходими за възлагане на обществени поръчки за доставка, услуга и строителство за нуждите на железопътната инфраструктура, както следва: - Технически спецификации; - Методики за оценка на оферти; - Проекти на договори. ДП НКЖИ, като Бенефициент по ОПТ 2007-2013 г. и ОПТТИ 2014-2020 г., е възлагала най-общо следните видове обществени поръчки: - подготовка и проучвания; - проектиране; - строителство; - оценка на съответствието, авторски надзор и надзор по време на строителството; - оценка на оперативната съвместимост; - дейности по опазване на околната среда – оценка (ОС, ОВОС, ЕО) и мониторинг; - подготовка и изпълнение на отчуждителни процедури; - археологически дейности – проучвания и мониторинг; - доставка на оборудване (вкл. разработване и инсталиране на специализиран софтуер и закупуване и доставка на хардуер), машини и съоръжения; - публичност; - изготвяне/актуализация на Анализ „разходи-ползи“ (АРП); - техническа помощ за организация, управление и изпълнение на проекта и др. Подробна информация за обхвата на обществените поръчки, провеждани от Възложителя, може да бъде намерена на www.rail-infra.bg – секция „Профил на купувача“. При изработването на образците на стандартизираните документи, Изпълнителят следва да се съобрази с обичайната практика на Възложителя по отношение на документите за обществени поръчки, публикувани на www.rail-infra.bg – секция „Профил на купувача“. Същите следва да бъдат изготвени в съответствие с разпоредбите на: Закона за обществените поръчки (ЗОП), Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки (ППЗОП), Закон за задълженията и договорите (ЗЗД), Търговски закон (ТЗ), както и на нормативната рамка на ОПТТИ 2014-2020 г., всички актуални норми, стандарти и инструкции на Възложителя, както и разпоредбите на действащото национално и европейско законодателство. Въз основа на горепосочените предмет и видове на обществените поръчки, финансирани от ЕСИФ, Изпълнителят трябва да разработи образци на стандартизирани документи за нуждите на ДП НКЖИ, като към всеки един трябва да бъдат включени съответните специфични изисквания. Специфични изисквания са в допълнение към основните точки, включени в стандартизирания образец на техническа спецификация/методика за оценка/проект на договор за възлагане на обществена поръчка, на услугата, доставката или строителството. Те трябва да са групирани така, че да могат да бъдат добавяни в конкретната техническа спецификация/методика за оценка/проект на договор за обществена поръчка, като се подберат такива от тях, които в най-голяма степен съответстват на спецификите на съответната услуга, доставка или строителство, което се възлага.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79131000

Описание:

Услуги по подготовка и изготвяне на документи


Срок за получаване на офертите

11/05/2018 , 16:45 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Дейност 5 „Предоставяне на специфични експертизи“ на проект „Техническа помощ за укрепване капацитета на НКЖИ, като бенефициент по ОПТТИ 2014-2020 год. чрез продължаване на добрите практики, установени през предходния период и включване на нови мерки за достигане на необходимия капацитет за подготовка, изпълнение, мониторинг и контрол на проекти, финансирани със средства на ЕСИФ“, финансиран по Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014 – 2020 г. (ОПТТИ)

Друга информация

https://www.rail-infra.bg/профил-на-купувача/текущи-процедури/?YlvmS1RacnHZF7i9CLRzSfFwsss%2fx3tDNOilu6pMZwGzkZEwH%2fahBc3gEuQ6s%2fYGlciwEa8rIufUgg%2f3EgBqwgMxOdNfog%2bh92j3A76H9As%3d Дата, час и място на отваряне на оферти: 14.05.2018 г., в 14:00 часа, в сградата на ДП НКЖИ, гр. София, 1233, бул. "Княгиня Мария Луиза" № 110, партер, заседателна зала. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители при спазване на режима за достъп до сградата на ДП НКЖИ. Документът за упълномощаване, в оригинал или заверено копие, се предоставя на комисията. За заверен документ се счита този, при който върху копието на документа е записано „вярно с оригинала” и са поставени подпис и печат.

Дата на изпращане на настоящата информация

04/05/2018  (дд/мм/гггг)