Версия за печат

BG-ХАДЖИДИМОВО

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

27

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

09.02.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000025014

BG413, ОБЩИНА ХАДЖИДИМОВО, Димо Хаджидимов 46, За: Рамиз Метушев Заместник кмет по строителство, България 2933, ХАДЖИДИМОВО, Тел.: 07528 2922, E-mail: obshtina_hadjidimovo@mail.bg, Факс: 07528 2922

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.hadzhdimovo.com.

Адрес на профила на купувача (URL): www.hadzhdimovo.com.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

104688.2 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Текущ ремонт и рехабилитация на общинска инфраструктура (улична и пътна мрежа и съоръжения към нея) на територията на община Хаджидимово за 2018г. по 2 (две) обособени позиции: Обособена позиция №1: „Текущ ремонт и рехабилитация на улична и пътна мрежа, (път IV клас с. Садово – гр. Хаджидимов и с. Петрелик – гр.Хаджидимово) и съоръжения към тях на територията на Община Хаджидимово“ и Обособена позиция №2: „Текущ ремонт и рехабилитация на общинска пътна мрежа, (път IV клас с. Копривлен-Тешово и разклона на с. Лъки – с. Тешово) на територията на Община Хаджидимово“.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000, 45233000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни работи по изпълнение на основа на пътна настилка и настилка на пътища


Срок за получаване на офертите

26/02/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Дейностите, включени в обхвата на настоящата обществена поръчка и по двете обособени позиции са насочени конкретно към подобряване качеството на части от уличната настилка и прилежащата й инфраструктура в кварталните пространства на територията на община Хаджидимово, която е в лошо техническо състояние - характеризира се с напуквания и недобре ремонтирани кръпки, а на места са оформени дупки. Настилките са износени и подлежат на ремонт и възстановяване. Участъците, предмет на текущ ремонт и възстановителни дейности са с изтекъл амортизационен срок и се нуждаят от рехабилитация. Износващият пласт на настилката е плътен асфалт. Основните повреди са дупки, кръпки, единични пукнатини, мрежовидни пукнатини и износване на настилката. В изпълнение на възлагането, предмет на настоящата обществена поръчка, определеният Изпълнител, следва да извърши строително-ремонтни работи, включващи комплекс от планирани и икономически ефективни дейности за възстановяване и рехабилитация, както на отделни компрометирани участъци от уличната и пътна мрежа на територията на община Хаджидимово, така и на основни елементи и съоръжения към нея – подпорна стена, с цел удължаване на техния експлоатационен срок, в което число, общоважимо за всички обекти на строителна интервенция и: 2.1. извършване на демонтажни и земни работи, 2.2. асфалтови работи и полагане на настилки, 2.3. ремонтни и възстановителни работи по конструкцията на прилежащите на улиците съоръжения – подпорна стена, 2.4. осигуряване от страна на определения Изпълнител на необходимия човешки и технически ресурс (работна ръка, техника, механизация, съоръжения и материали) за изпълнението на строителните дейности; 2.51. отстраняване на всички неподходящи материали, почистване на обекта и всички свързани с това предвидими и непредвидими работи за приключване на строителството.

Дата на изпращане на настоящата информация

09/02/2018  (дд/мм/гггг)