Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОПИ-222/05.02.2018

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.02.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121817309

BG411, Прокуратура на Република България – главен прокурор, бул. Витоша № 2, Съдебна палата, За: Маргарита Николова -гл.експерт в отдел Обществени поръчки, България 1000, София, Тел.: 02 8036035, E-mail: m_nikolova@prb.bg, Факс: 02 9633373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.prb.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/obshestvena-porchka-chrez-sbirane-na-oferti-s-o-31/.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

38100 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Текущ ремонт на електрическа инсталация и електрически табла в кухненски блок на ПД „Изгрев“ – гр. Бяла. Предметът на обществената поръчка включва: - Изработване на технически проект по част „Електрическа“, включително План по безопасност и здраве за текущ ремонт на електрическа инсталация и електрически табла в кухненски блок на Почивен дом „Изгрев“ – гр. Бяла, при спазване на действащото българско законодателство, както и на специфичните изисквания, заложени в техническата спецификация на поръчката. При разработване на проектната документация Изпълнителят е необходимо да извърши предварително проучване, включващо комплекс от задачи с цел оценка на моментното състояние на инсталациите, оборудването и съоръженията. Изработване на екзекутивна документация. Изпълнителят следва да осигури при изпълнението на поръчката: - Упражняване на контрол от страна на проектанта по време на извършване на строително-ремонтните работи. - Доставка на необходимите материали и оборудване за изпълнение на строителните и монтажни работи /СМР/. - Извършване на предвидените за изпълнение на проекта СМР. - Извършване на лабораторни замервания на оборудването и инсталациите, и на изпитания при експлоатационни условия. - Всички дейности по приемане на изпълнените строително-ремонтни дейности. Във връзка с чл. 151, ал. 1 от ЗУТ, проектът не подлежи на съгласуване и одобряване по реда на чл. 142, ал. 1 от същия закон.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

21/02/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Срок на изпълнение: а) Срок за проектиране: Срокът за изпълнение на проектирането започва да тече от датата на сключване на договора и приключва с представяне на проекта, което се удостоверява с подписването на приемо-предавателен протокол между страните. Максималният срок за проектиране е 7 /седем/ календарни дни. В случай, че Възложителят констатира недостатъци в представения проект, Изпълнителят е длъжен да ги отстрани в указан от Възложителя срок. б) Срок за изпълнение на строително-монтажните работи: Максималният срок за изпълнение на строителството е 18 /осемнадесет/ календарни дни. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи започва да тече от датата на съставяне и подписване на Протокол Образец 2 „за откриване на строителна площадка“ по Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството. За дата на приключване на строително-монтажните работи се счита датата на съставяне и подписване на констативен протокол за приемане на изпълнените СМР. 2. Място на изпълнение: Място на изпълнение на поръчката е Почивен дом „Изгрев” - гр. Бяла, обл. Варна, ул. „Хан Крум“ № 43. 3.Оглед: Възложителят предвижда възможност за извършване на оглед на обекта и преглед на наличната техническа документация, които се извършват в работни дни от 09.00 ч. до 16.30 ч., след предварително съгласуване на тел.: 02/8036017 или имейл: ktodorov@prb.bg – г-н Красимир Тодоров, на телефон: 02/8036017 или имейл: plazarov@prb.bg – г-н Петър Лазаров. Огледът на обекта и допълнителните документи не са задължителни за съставяне на офертата от участниците. 4. Възложителя изисква гаранция за изпълнение при сключване на договора в размер на 4 % (четири процента) от стойността на договора без ДДС. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за обществена поръчка. 5. Офертите са подават в Информационен център на Прокуратура на Република България, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата, Партер, стая 79, Регистратура на главен прокурор.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/02/2018  (дд/мм/гггг)