Версия за печат

BG-Русе

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

СОО -1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

11.01.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000530632

BG323, Община Русе, пл. Свобода 6, За: инж. Мая Кръстева - Директор на дирекция УТКС; Полина Стоянова - ст. експерт ОП, България 7000, Русе, Тел.: 082 881786; 082 881725, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.ruse-bg.eu/bg/displayzop/586/349/index.html.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

245833.33 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката: „Изпълнение на строителни и монтажни работи на обект „Благоустрояване прилежащите пространства на жилищен блок 304 и жилищен блок 307, ж.к. „Чародейка Г-север“, гр. Русе“ Кратко описание: Териториите предмет на разработка са с преобладаващи жилищни функции. Теренът в кв. 597, кв. ж.к. „Чародейка Г-север“, не е благоустроен. Върху трошенокаменна настилка са обособени места за паркиране на леки автомобили за живущите в жилищните блокове. Териториалният обхват предмет на разработката е терена около жилищните блокове 304 и 307. Територията е елемент от жилищната устройствена зона, застрояването е многоетажно, предимно панелни жилищни сгради. Застрояването е на отстояние от улицата, като предоставя добри възможности за развиване на озеленяване. Благоустрояването е незадоволително, настилките на особените места за паркиране не са в добро състояние, тротоарите са със сериозно нарушени участъци. За благоустрояване на описания по-горе район е възложен и изработен технически инвестиционен проект. С него е дадено проектно решение на теренът около жилищните блокове 304 и 307, за неговото благоустрояване, като по подходящ и оптимален начин са оформени места за паркиране на леки автомобили, обслужващи алеи и озеленяване. При ситуиране на паркоместата годните дървесни видове по възможност са запазени. Предметът на поръчката, включва изпълнението на следните дейности: Строителство, в това число: - временно строителство; - демонтажни работи; - доставка на необходимите материали и оборудване; - строително – монтажни работи; - изработване на изпълнителна и екзекутивна документации; - геодезическо заснемане на кадастрални данни на изградения обект и получаване на удостоверение по чл. 52, ал. 5 от ЗКИР; - всички дейности по приемане на обекта с Протокол обр. 16 и получаване на разрешение на ползване и/или удостоверение за въвеждане в експлоатация; - дейности по време на периода за съобщаване на дефекти и гаранционен период на строително – монтажните работи съгласно българското законодателство. При изпълнение на строително-ремонтните работи да се използват материали, отговарящи на БДС и се спазва пълният технологичен ред при извършване на отделните видове работа, съгласно Техническата спецификация. Да се спазва Наредба №2 за минимални изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на СМР. Пълният обхват, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са подробно описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата обява.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

29/01/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отвярянето на постъпилите оферти ще се състои на 30.01.2018 г. в 11:00 часа в сградата на Община Русе - пл. Свобода 6, ет. 1, стая 136. В първоначално определения срок за получаване на оферти са получени по-малко от три оферти, поради което възложителят удължава първоначалния срок, като настоящата информация е публикувана на сайта на официалната интернет страница на Община Русе - http://ruse-bg.eu, раздел „Текуща информация“, „Обществени поръчки – профил на купувача след 14.04.2016 г.“, в електронното досие на поръчката.

Дата на изпращане на настоящата информация

26/01/2018  (дд/мм/гггг)