Версия за печат

BG-Смолян

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ИС 99

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

15.11.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 830166530

BG424, Водоснабдяване и канализация ЕООД гр. Смолян, гр. Смолян, ул. П.Р.Славейков 2, За: Донка Щерева, България 4700, Смолян, Тел.: 0301 62475, E-mail: vik_odit_sm@abv.bg, Факс: 0301 62629

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.vik-smolyan.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.vik-smolyan.com/bg/profil_na_kupuvacha/15.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

270000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на възлаганата поръчка е изпълнението на строително монтажни работи за хидроизолация на водоеми за водоснабдяване по местонахождението на водоемите на територията на област Смолян.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45247270

Описание:

Строителни и монтажни работи на водохранилища


Срок за получаване на офертите

23/11/2017 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Съдържание на офертата. 2.1. Попълнен ЕЕДОП – подписан от всички лица по чл.40, ал. 1 ППЗОП в съответствие с изискванията на закона и условията на Възложителя - за участника /икономически оператор/ - за всеки от участниците в обединението, което не е юридическо лице /ако е приложимо/ - за всеки изпълнител /ако е приложимо/ - за всяко лице, чиито ресурси ще бъдат ангажирани в изпълнението на поръчката /ако е приложимо/ Участникът декларира липсата на основанията за отстраняване и съответствие с критериите за подбор чрез представяне на единен европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП). Когато Участникът е посочил, че ще използва капацитета на трети лица за доказване на съответствието с критериите за подбор или че ще използва подизпълнители, за всяко от тези лица се представя отделен ЕЕДОП, който съдържа информацият. Документи за доказване на предприетите мерки за надеждност (ако е приложимо се прилагат към ЕЕДОП). 2.1.1 Копие от документ по чл.37, ал.4 от ППЗОП (ако е приложимо) – когато участникът е обединение, следва да представи заверено копие от договор за обединение. Когато участникът е обединение, което не е юридическо лице, се представя копие от документ (учредителния акт, споразумение и/или друг приложим документ), от който да е видно правното основание за създаване на обединението, както и следната информация във връзка с конкретната обществена поръчка: 1. правата и задълженията на участниците в обединението; 2. разпределението на отговорността между членовете на обединението; 3. дейностите, които ще изпълнява всеки член на обединението. В документа за създаване на обединение се определя партньор, който да представлява обединението за целите на обществената поръчка; 2.2. Опис на документите (приложение № 1) 2.3. Техническо предложение за изпълнение на поръчката (приложение №2) с приложени към него документи, посочени и изискани от Възложителя - съдържащо също така: а) документ за упълномощаване, когато лицето, което подава офертата, не е законният представител на участника; б) Предложение относно гаранционни срокове за видовете строителни и монтажни работи. в) Декларация по чл. 66, ал. 1 от ЗОП — по образец №5 г) Декларация по чл. 54, ал. 1, т. 1- 5 и 7 от ЗОП - по образец № 4 д) ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за участие като подизпълнител – образец № 6 Документи, доказващи техническите и професионални способности на участника (описват се в ЕЕДОП) 2.4. Предлагани ценови параметри 2.5 Проекто – договор – (Приложение № 7)

Дата на изпращане на настоящата информация

15/11/2017  (дд/мм/гггг)