Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ЗОП-12-00-11

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

29.09.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 131063188

BG411, Национална агенция за приходите, бул. Княз Александър Дондуков № 52, За: К. Костадинов, България 1000, София, Тел.: 02 98593531, E-mail: k.kostadinov@nra.bg, Факс: 02 98593139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://nap.bg/page?id=302.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

5200 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на обществената поръчка е: „Услуги свързани с почистване на моторни превозни средства /МПС/ на ЦУ на НАП и ТД на НАП ГДО“, което включва: - външно измиване на МПС с пароструйка и/или водоструйка и миещ автокозметичен препарат; - подсушаване на външните повърхности на купето, стъклата и огледалата; - почистване на колонки на врати, багажник и прагове; - почистване с препарат на джанти, тасове и гуми от замърсявания; - комплексно измиване и почистване, освен описаното външно измиване включва и вътрешно почистване на автомобила, почистване в дълбочина с прахосмукачка (специализирана почистваща машина) и/или ръчно на замърсявания по седалки, под, фабрично или допълнително поставени стелки и багажник; - почистване на прах на вътрешни повърхности и детайли в купето на МПС; - почистване на вътрешната повърхност на стъкла, огледало, табло и прагове с почистващи препарати; - пране на седалки с подходящ препарат и подсушаване.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

50112300

Описание:

Измиване, почистване и други подобни услуги, свързани с автомобили


Срок за получаване на офертите

06/10/2017 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Условия, срок и начин на плащане: Извършените услуги се заплащат по банков път, до 30 дни след представяне на оригинална фактура на името на съответната структура на НАП /ЦУ на НАП или ТД на НАП ГДО/. Всяка фактура следва да бъде придружена с обобщен приемо-предавателен протокол за извършените услуги (Приложение № 6), подписан от представител на изпълнителя и определения от възложителя координатор за съответната структура на НАП. 2. Срок на договора и максимално допустима стойност: Срокът за изпълнение на поръчката е 12 (дванадесет) месеца, от датата на сключване на договора, до изчерпване максимално допустимата стойност на договора в размер на 5200.00 лв. без ДДС или 6240.00 лв. с ДДС. В срока на действие на договора, Възложителят не е длъжен да усвои цялата му стойност. Изпълнителят следва да посочи координиращо лице, което да е на разположение на Възложителя по време на изпълнението през целия срок на договора, в рамките на работните дни, в това число да предостави координати за връзка, а именно: адрес за кореспонденция / електронен адрес (e-mаil) и факс (ако Изпълнителят ще ползва такъв). При необходимост от промяна на координатора и/или на предоставените координати за връзка, Изпълнителят следва да уведоми писмено Възложителя, не по-късно от 3 (три) дни преди нейното реализиране. Оферти се подават в деловодството на ЦУ на НАП, в гр.София, бул. „Княз Ал. Дондуков” № 52, до 17.30 ч. на деня, указан в обявата като краен срок. Възложителят удължава срока за получаване на оферти, посочен в раздел III, с 3 дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти. След изтичане на удължения срок, Възложителят разглежда и оценява получените оферти независимо от техния брой. НАП предоставя достъп по електронен път до обявата и приложенията към нея, съдържащи: 1. Технически спецификации на поръчката; 2. Изисквания за участие; 3. Образец на техническо предложение; 4. Образец на ценово предложение; 5. Проект на договор. 6. Декларации и образец на протокол за извършване на услугата, които могат да бъдат намерени в досието на поръчката на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача", "Събиране на оферти с обява или покана".

Дата на изпращане на настоящата информация

29/09/2017  (дд/мм/гггг)