Версия за печат

BG-Казанлък

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

2017-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

24.04.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 2016176540149

BG344, Териториално поделение Държавно горско стопанство Казанлък към “Югоизточно Държавно Предприятие” ДП – гр. Сливен, гр.Казанлък, ул. Освобождение №19, За: Ивайло Антонов - Зам.Директор, България 6100, Казанлък, Тел.: 0431 64776, E-mail: dgskazanluk@uidp-sliven.com, Факс: 0431 64775

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.uidp-sliven.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://uidp-sliven.com/procedures/1001.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

500 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Процедурата за възлагане на обществена поръчка с предмет „Доставка чрез покупка на препарати за растителна защита, подобрители на почва, торове и др. за нуждите на Териториално поделение „Държавно горско стопанство Казанлък.“ се обявява с цел избиране на Изпълнител за извършване на доставки на препарати за растителна защита, подобрители и торове по видове, посочени в Техническата спецификация – Раздел І, неразделна част от настоящата документация. Доставките следва да се извършва за целият срок на договора или до изчерпване на финансовият ресурс на Възложителя, което от събитията настъпи по-рано. При констатирана от страна на Възложителя нужда от доставка на определен препарат, подобрител или тор се прави заявка до Изпълнителя, който в срок до 48 часа следва да извърши доставката. Възложителят може да заявява и препарати, подобрители или торове извън посочените в Техническата спецификация, в рамките на общата стойност на сключеният договор. Необходимият на Възложителя препарат ще се заявява писмено – по пощата, по факс или имейл. Всички доставки ще се извършват от Изпълнителя на мястото на изпълнение на поръчката, а именно ТП „ДГС Казанлък”, гр.Казанлък, ул. „Освобождение” № 19, в работното време на администрацията. В рамките на настоящата поръчка се предвижда изпълнение на периодични доставки по заявки от Възложителя.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

24440000

Описание:

Различни видове торове


Срок за получаване на офертите

04/05/2017 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Всяка оферта трябва да съдържа попълнени и подписани следните Образци : 1.Списък на документитe съдържащи се в офертата - формат на участника 2.ЕЕДОП – Образец №1 3.Декларация по чл.66, ал.1 от ЗОП, за подизпълнители – Образец №2. 4.Декларация от подизпълнители – Образец №2а 5.Декларация за приемане на клаузите на проекта на договор – Образец №3 6.Техническо предложение - Образец №4 7.Декларация, че са спазени задълженията свързани с данъци и осигуровки, закрила на заетостта и условията на труд – Образец №5; 8.Декларация за срок на валидност на офертата - Образец №6; 9.Ценово предложение – Образец №7 Офертите трябва да бъдат подадени до 17:00 часа на 04.05.2017 г. в административната сграда на ТП „ДГС – Казанлък” с адрес гр. Казанлък, ул. „Освобождение“ №19, от участника или от упълномощен от него представител – лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка. Оферта изпратена по пощата или с куриер, трябва да е постъпила в деловодството на поделението в срока определен за приемане на офертите, в противен случай тя не се разглежда и се връща на кандидата. Разглеждането, оценяването и класирането на офертите ще се състои на 05.05.2017 г. от 10:00 часа в административната сграда на ТП „ДГС – Казанлък” с адрес гр. Казанлък, ул. „Освобождение“ №19. Могат да присъстват представителите на участниците или нотариално упълномощени от тях лица. Неприсъствието на представители на участниците или нотариално упълномощени от тях лица не е основание за прекратяване или отлагане на разглеждането на офертите и ценовите предложения. Участник, който при изготвяне на офертата не е извършил обявените от възложителя условия и не е представил някои от изискуемите документи ще бъде отстранен от по-нататъшно участие в процедурата. Участниците са обвързани с условията на представените от тях оферти за период от 90 (деветдесет) календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти, съгласно Обявата.

Дата на изпращане на настоящата информация

24/04/2017  (дд/мм/гггг)