Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

02.03.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000672382

BG411, Национален дворец на децата, бул. Ал. Стамболийски № 191, За: Татяна Досева, България 1309, София, Тел.: 02 9202317, E-mail: npc.bg@abv.bg, Факс: 02 9202327

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.npc-bg.org.

Адрес на профила на купувача (URL): www.sop.bg/npc-bg-549/.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

25000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

24 часов режим на охрана на сградата и имуществото на Националния дворец на децата (НДД), с персонал за физическа защита, пропусквателен режим и технически средства, в т. ч. видеомониторинг в оперативен дежурен център на Изпълнителя за срок от 1 (една) година.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79700000, 79710000

Описание:

Детективски и охранителни услуги
Услуги по безопасност


Срок за получаване на офертите

15/03/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Условия, на които трябва да отговарят участниците (когато е приложимо): В обществената поръчка може да участва всеки кандидат, който отговаря на условията, посочени в Закона за обществените поръчки (ЗОП), Правилника за прилагане на ЗОП (ППЗОП) и посочените в настоящата обява изисквания на възложителя. Не се допуска пряко или косвено участие в настоящата обществена поръчка на дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим и на свързаните с тях лица, включително и чрез гражданско дружество/консорциум, в което участва дружество, регистрирано в юрисдикция с преференциален данъчен режим, освен при наличие на изключенията по смисъла на чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружества, регистрирани в юрисдикции с преференциален режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици. в т. ч. Изисквания за личното състояние: за участниците не следва да са налице основанията по чл. 54, ал. 1, т. 1-5 и 7 от ЗОП. Участник, за когото са налице основания по чл. 54, ал. 1, т. 1-5 и 7 от ЗОП, има право да представи доказателства, че е предприел мерки, които гарантират неговата надеждност, въпреки наличието на съответното основание за отстраняване. Правоспособност за упражняване на професионална дейност: Копие на лиценз за извършване на частна охранителна дейност по ЗЧОД; Декларация за наличие на собствен дежурен център с възможности за 24 часов видеомониторинг на обекта. Икономическо и финансово състояние: Да са реализирали минимален общ оборот, включително минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, на база годишните обороти. Да имат застраховка “Професионална отговорност“ с покритие, съответстващо на обема и характера на поръчката или произтичащо от нормативен акт. Технически и професионални способности: 1. Участникът следва да разполага с достатъчен брой лица с подходяща квалификация за успешното изпълнение на дейностите в рамките на определения срок, катоохранителният персоналследва да отговаря на изискванията на Закона за частната охранителна дейност. 2. Участникът следва да осигури режим на работа на охранителния състав, който да бъде съобразен с императивните изисквания на Кодекса на труда и подзаконовите нормативни актове, регламентиращи работното време. 3. Участникът следва да разполага с помощни средства и униформено облекло съгласно Закона за частната охранителна дейност. 4. Участникът следва да разполага с оперативен дежурен център, в който, чрез съответните технически средства, да осъществява видеомониторинг на сградата и имуществото – предмет на охрана.

Дата на изпращане на настоящата информация

02/03/2017  (дд/мм/гггг)