Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.01.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000667385

BG411, Детска градина № 174 Фют, ул. Мала планина №36, За: Надка Хинова, България 1407, София, Тел.: 02 8621090, E-mail: nadiahinova@abv.bg, Факс: 02 8621090

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dg174fiut.

Адрес на профила на купувача (URL): www.dg174fiut.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

46000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка на хранителни продукти за нуждите на ДГ №174

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

15000000 (FA02) , 15100000 (FA02) , 15200000 (FA02) , 15300000 (FA02) , 15400000 (FA02) , 15500000 (FA02) , 15600000 (FA02)

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти (За детски градини )
Месо и месни продукти (За детски градини )
Риба и други водни животни, преработени и консервирани (За детски градини )
Плодове и зеленчуци, преработени и консервирани (За детски градини )
Животински или растителни масла и мазнини (За детски градини )
Млечни продукти (За детски градини )
Мелничарски продукти, нишесте и нишестени продукти (За детски градини )


Срок за получаване на офертите

24/01/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Продуктите трябва да отговарят и да бъдат съхранявани съгласно изискванията на българското законодателство: 1.Закон за българската агенция по безопасност на храните 2.Закон за ветеринарно медицинската дейност 3. Закон за храните 4. НАРЕДБА № 9 от 21.03.2005 г. за условията и реда за създаване и поддържане на публичен регистър на обектите с обществено предназначение, контролирани от регионалните инспекции за опазване и контрол на общественото здраве, издадена от министъра на здравеопазването. 5. НАРЕДБА за специфичните изисквания към мазнините за мазане. 6. НАРЕДБА № 1 от 9 януари 2008 г. за изискванията за търговия с яйца. 7. НАРЕДБА за изискванията за етикетирането и представянето на храните. 8. НАРЕДБА за специфичните изисквания към млечните продукти. 9. Наредба № 16 от 28 май 2010 г. за изискванията за качество и контрол за съответствие на пресни плодове и зеленчуци. Издадена от Министерството на земеделието и храните. 10. Транспорт - хранителните продукти следва да бъдат доставяни франко складовете на обекта, съобразно подадените заявки, със специализиран транспорт. При необходимост превозните средства, съдовете и/или контейнерите, използвани за транспорт за храни, се осигуряват с оборудване за поддържане и наблюдаване на температурите, необходими за съхранение на храните. 11. Опаковка Доставяните хранителни продукти да бъдат със здрави опаковки, с етикети на български език и да съдържат информация за вида на стоката,съдържание на хранителните продукти по възможност, производителя, качеството, датата на производство и срока на годност, съгласно Наредба за изискванията за етикетирането и представянето на храните. Не се допускат храни с нарушена цялост на опаковката. 12. Изисквания за качество Всички хранителни продукти да отговарят на БДС или на еквивалентни стандарти, да са придружени с необходимите сертификати. Опаковките да са здрави с етикети на български език и да съдържат информация за вида на стоката, нейното съхранение, производителя, качеството, дата на производство, срок на годност, съгласно изискванията за етикетирането и представяне на храните. Доставката да се придружава от сертификат за произход и качество на всички хранителни продукти. Остатъчният срок на годност на хранителните продукти към датата на доставката трябва да бъде не по-малък от 75 %. Доставките да се извършват при спазване на всички хигиенни и санитарни изисквания. Не се допускат храни с признаци на развала и изтекъл срок на годност.

Дата на изпращане на настоящата информация

12/01/2017  (дд/мм/гггг)