Версия за печат

BG-гр. Момчилград

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-19-584

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

11.11.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000235984

BG425, Община Момчилград, гр. Момчилград, ул. 26-ти декември № 12, За: Небахат Юсеин, България 6800, гр. Момчилград, Тел.: 03631 7854, E-mail: obshtina@mg.link.bg, Факс: 03631 7849

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://momchilgrad.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.momchilgrad.bg/bg/publichni-pokani.html.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

36701 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Организиране, провеждане и участие в публични информационни и културни събития и изпълнение на дейностите по информация, публичност и визуализация на проект „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст", в три обособени позиции: Обособена позиция №1: Организиране, провеждане и участие в публични информационни и културни събития по проект „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст" Обособена позиция №2: Изпълнение на дейностите по информация, публичност и визуализация на проект „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст" за провеждане на пресконференции, публикации и ТВ анонси Обособена позиция №3: Дизайн, печат и доставка на информационни материали необходими за публични информационни събития и за дейностите по информация, публичност и визуализация на проект „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст“ Целта на поръчката по обособена позиция 1 е, с оглед спазване на изискванията на ОП „НОИР” 2014-2020 г., както и тези на Възложителя, които подробно са изброени в настоящата документация, да се осигури: организацията и провеждането на 4 (четири) уъркшопа, попадащи в обхвата на проектна дейност 3, за родители от уязвими семейства и семейства в неравностойна ситуация от етническите малцинства на територията на община Момчилград, които възпрепятстват децата си подлежащи на задължителна предучилищна подготовка от редовно посещаване на детска градина; организацията и провеждането на 4 (четири) семинара, попадащи в обхвата на проектна дейност 4, за подкрепа за семейства от уязвими етнически малцинства и семейства в неравностойно положение за обучение на децата им в детски градини от 3-годишна възраст; организацията и провеждането на 4 (четири) културни събития, попадащи в обхвата на проектна дейност 9, за представяне на работата на творческите ателиета. Целта на поръчката по обособена позиция 2 е, с оглед спазване на изискванията на ОП „НОИР” 2014-2020 г., както и тези на Възложителя, които подробно са изброени в настоящата документация, да се осигури информация и публичност на проекта като се използват подходящи комуникационни средства и материали. Тази дейност е необходима, за да се предостави на всички заинтересовани страни, както и на широката общественост, информация за целите, дейностите и резултатите, които следва проектът да постигне и да се популяризира финансовия принос на ОП „НОИР“, ЕСФ и ЕС за реализацията на проектните дейности. Целта на поръчката по обособена позиция 3 е, с оглед спазване на изискванията на ОП „НОИР” 2014-2020 г., както и тези на Възложителя, които подробно са изброени в настоящата документация, да се осигури доставката на печатни информационни материали необходими за обезпечаване на публичните събития и дейностите по информация и публичност на проекта.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79952000, 79951000, 39294100, 92200000, 22100000, 22462000, 30195300

Описание:

Услуги, свързани с организирането на събития
Услуги по организиране на семинари
Информационни и промоционални продукти
Услуги на радиото и телевизията
Печатни книги, брошури и диплянки
Рекламни печатни материали
Табла с надписи или принадлежности


Срок за получаване на офертите

18/11/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Проект BG05M2OP001-3.001-0080 „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Друга информация

ВАЖНО!!! Стоките, предмет на обособена позиция № 3, попадат в обхвата на Списъка по чл. 12, ал.1, т. 1 от ЗОП, приет с Решение № 591 от 18.07.2016г. на Министерски съвет. В съответствие с чл. 190, ал. 1 от ЗОП поръчката по обособена позиция № 3 „Дизайн, печат и доставка на информационни материали необходими за публични информационни събития и за дейностите по информация, публичност и визуализация на проект „Равен старт за децата на община Момчилград чрез подобряване на образованието и грижите в ранна детска възраст“” се запазва за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или на стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или хора в неравностойно положение. За запазената поръчка могат да участват специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или стопански субекти, чиято основна цел е социалното или професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, които са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на публикуване на обявата за събиране на оферти. Специализираните предприятия или кооперации или стопански субекти на хора с увреждания трябва да отговарят и на следните условия: 1) минимум 70 на сто от персонала им се състои от хора с увреждания или такива в неравностойно положение; 2) именно тези лица ще са ангажирани в изпълнението на поръчката; 3) специализираното предприятие или кооперация или стопански субект може да изпълни най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позоват на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Съответствието с изискванията по т. 1-3 се доказва преди сключването на договора от избрания за изпълнител участник. За възлагане на запазената поръчка по обособена позиция № 3 могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им ще се разглеждат само ако няма допуснати оферти на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или на стопански субекти, чиято основна цел е социалното или професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.

Дата на изпращане на настоящата информация

11/11/2016  (дд/мм/гггг)