Версия за печат

BG-Бургас

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

32-ОП-03

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

07.10.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 176032788

BG341, Регионална здравна инспекция – Бургас (РЗИ-Бургас), ул. Александровска 120, За: д-р Вергиния Цанова, Багряна Петкова, България 8001, Бургас, Тел.: 056 807307, E-mail: rzi@rzi-burgas.com, Факс: 056 816261

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.rzi-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.rzi-burgas.com/obshtestveni%20porachki.htm.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

14960 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Провеждане на профилактични прегледи/ изследвания на здравно неосигурени лица от ромски произход и на такива със затруднен достъп до лечебни заведения в населените места от Област Бургас“ по следните две обособени позиции: І- ВА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ “Провеждането на профилактични акушеро- гинекологични прегледи/изследвания на не по-малко от 500 здравно неосигурени лица от ромски произход и на такива със затруднен достъп до лечебни заведения в населените места от Област Бургас”; ІІ- РА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ „Провеждането на профилактични ехографски прегледи на не по-малко от 500 здравно неосигурени лица от ромски произход и на такива със затруднен достъп до лечебни заведения в населените места от Област Бургас“.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

85141000

Описание:

Услуги, предоставяни от медицински персонал


Срок за получаване на офертите

14/10/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Обществената поръчка е в изпълнение на Заповед № РД-01-282/03.10.2016 г. на Министъра на здравеопазването, издадена във връзка с Националния план за действие за периода 2015-2020 г. по изпълнение на Национална стратегия на Република България за интегриране на ромите 2012-2020 г., приоритет „Здравеопазване“, приет с Решение № 355 на Министерски съвет от 2016 г. Обхват на поръчката по І-ва обособена позиция: избор на лечебно заведение, което да проведе не по-малко от 500 профилактични акушеро- гинекологични прегледи, с включено изследване на цитонамазка на здравно неосигурени лица от ромски произход и на такива със затруднен достъп до лечебни заведения в населените места от Област Бургас, чрез използване на мобилен гинекологичен кабинет “MERCEDES ATEGO” с рег. № СА 1915 МХ, който ще се предостави от РЗИ- Бургас. За изпълнението на тази обособена позиция, всеки участник следва да може да осигури лекар със специалност „акушерство и гинекология“, който да извършва акушеро- гинекологичните прегледи и вземането на материал за цитонамазка. Всеки участник следва да може да осигури /собствена или чрез договор/ лаборатория, притежаваща регистрация за извършване на изследвания за цитонамазка. Медицинският персонал, в това число лекар със специалност „акушерство и гинекология“, за извършване на прегледите, правоспособен шофьор за управление на мобилната единица (притежаващ нужната категория за управление на МПС), гориво за автомобила и консумативи за медицинското оборудване, лаборатория за извършване на изследванията, се осигуряват от участника и разходите за тях следва да са включени /калкулирани/ в цената за един преглед. При провеждане на прегледите, следва да се спазват утвърдените медицински стандарти. Обхват на поръчката по ІІ-ва обособена позиция: избор на лечебно заведение, което да проведе не по-малко от 500 профилактични ехографски прегледи на здравно неосигурени лица от ромски произход и на такива със затруднен достъп до лечебни заведения в населените места от Бургаска област, чрез използване на мобилен ехограф “RENAULT PREMIUM” с рег. № СА0736 НР с ремарке “KRONE SD” с рег. № С7581ЕР, който ще се предостави от РЗИ- Бургас. Прегледът включва ехография на коремни органи. За извършване на прегледите всеки участникът следва да може да се осигури работа на лекар със специалност „образна диагностика“ или на лекар с друга призната специалност, но притежаващ сертификат за извършване на ехографски изследвания на коремни органи. Медицинският персонал, в горепосочените специалисти за извършване на прегледите, правоспособен шофьор за управление на мобилната единица (притежаващ нужната категория за управление на МПС), гориво за автомобила и консумативи за медицинското оборудване, лаборатория за извършване на изследванията, се осигуряват от изпълнителя и разходите за тях следва да са включени /калкулирани/ в цената за един преглед. При провеждане на прегледите, следва да се спазва утвърдените медицински стандарти.

Дата на изпращане на настоящата информация

07/10/2016  (дд/мм/гггг)