Версия за печат

BG-Тервел

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

21.09.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 2016174120107

BG332, ТП ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ТЕРВЕЛ към ДП СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ Шумен, обл. Добрич, общ. Тервел, гр. Тервел, ул. Св.Св. Кирил и Методий № 10, За: Димчо Стефанов-зам.директор, Димитър Жеков- р-л счетоводен отдел, България 9450, Тервел, Тел.: 05751 2271, E-mail: dlstervel@gmail.com, Факс: 05751 2024

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dlstervel.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://dlstervel.dpshumen.bg/23-2/.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

252000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Основен ремонт на сграда "Хижа Кьоста", находяща се в ДГТ (държавни горски територии) в землището на с.Орляк, общ.Тервел, обл.Добрич. Основният ремонт следва да бъде извършен съгласно изготвеният инвестиционен проект.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45453000

Описание:

Строителни работи по възстановяване и възобновяване


Срок за получаване на офертите

24/10/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Техническата спецификация (количествената сметка) на поръчката, проекто-договора и документацията за участие са публикувани на профила на купувача на посочената хипервръзка. Поради технически причини възложителят не може да публикува част от документацията по поръчката, а именно графичната част на инвестиционният проект (чертежите). Инвестиционният проект в пълен обем е наличен в деловодството на възложителя на посоченият адрес и може да бъде разгледан там на място от заинтересованите лица, след предварително уговорен час и време, от датата на публикуване на обявата до изтичане на срока за подаване на оферти. Оглед на обекта от заинтересованите лица се извършва съвместно с представител на възложителя, след предварително уговорен час, от датата на публикуване на обявата до изтичане на срока за подаване на оферти. Краен срок получаване на оферти до 17,00ч. на 24.10.2016г., като назначената за разглеждане и оценка на получените оферти комисия ще започне работа в първия работен ден след изтичането на допълнителния срок от 09,00ч, в административната сграда на възложителя на посочения в този документ адрес.

Дата на изпращане на настоящата информация

07/10/2016  (дд/мм/гггг)