Версия за печат

BG-Хисаря

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

475

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

16.08.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 2016195800186

BG421, ТП ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ХИСАР, обл. Пловдив, общ. Хисар, гр. Хисар, ул. „Стряма” № 2, За: Мина Рахова, България 4180, Хисаря, Тел.: 0882 301239, E-mail: dgshisar@ucdp-smolian.com, Факс: 0337 63658

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.ucdp-smolian.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://ucdp-smolian.com/viewartnew.php?id=65.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

1500 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

“Доставка чрез закупуване на текстилни изделия/в това число спално бельо, покривки, хавлии и други/ “ за срок от 12 месеца”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

19200000

Описание:

Текстил и свързани с него изделия


Срок за получаване на офертите

24/08/2016 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Всяка оферта следва да съдържа: 1. Оферта за участие - по образец - Образец, включващо: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително и електронен, за кореспонденция при провеждане на процедурата; 2. Договор или споразумение за учредяване на обединението (копие), когато участникът е обединение, което не е юридическо лице, в който задължително се посочва представляващият. 3. Декларация по образец за отсъствие на обстоятелствата по чл. 54, ал. 1, т.1,т.2 и т.7 от ЗОП. 4. Декларация по образец за отсъствие на обстоятелствата по чл. 54, ал. 1, т.3,т.4 и т.5 от ЗОП. 5.Декларация по чл.39, ал.3,б.д от ЗОП 6. Техническо предложение, съдържащо: 6.1. Документ за упълномощаване, когато лицето, което подава офертата, не е законният представител на участника; 6.2. Предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изискванията на възложителя; 6.3. Декларация за съгласие с клаузите на приложения проект на договор; 6.4. Декларация за срока на валидност на офертата; 6.5. Друга информация и/или документи: 6.5.1. Списък на документите, съдържащи се в офертата 7. Ценово предложение – по образец. Обявата се публикува на интернет - страницата на Възложителя, в профила на купувача. В посочения от Възложителя срок, Участникът следва да представи оферта. Офертите се подават на адрес: в административната сградата на ТП ”Държавно горско стопанство Хисар” – гр. Хисар, ул.”Стряма” № 2 до 16:00 часа на 24.08.2016 г., срок посочен в информацията по Приложение № 20 от ЗОП. Офертите се представят от участниците лично или чрез упълномощено лице лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка на посочения по горе адрес. Офертата се представя в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочва наименованието на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко 3 дни, ако в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти. След изтичането на този срок, Възложителят ще разгледа и оцени получените оферти, независимо от техния брой. Съгласно чл. 97, ал. 3 от ППЗОП Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. При извършване на тези действия могат да присъстват представители на участниците на датата и часа, обявени в Приложение № 20 от ЗОП- 25.08.2016 г., от 10:00 часа, в сградата на ТП ДГС Хисар, намираща се на посочения по – горе адрес.

Дата на изпращане на настоящата информация

16/08/2016  (дд/мм/гггг)