Версия за печат

BG-Тетевен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

Община Тетевен, пл. Сава Младенов 9, За: Тони Стоев, България 5700, Тетевен, Тел.: 0678 52200, E-mail: mayortn@abv.bg, Факс: 0678 52170

Място/места за контакт: гр. Тетевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.teteven.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://teteven.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=2662%3Afaf&catid=130%3A2011-01-28-10-34-01&Itemid=276&lang=bg.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

58657 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Избор на изпълнител за изготвяне на обследвания за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1 (т. 1 - 5) и ал. 2 от ЗУТ, съставяне на технически паспорт на съществуващ строеж и обследване за енергийна ефективност, предписване на необходимите ЕСМ в съответствие с нормативните и минимални изисквания за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на град Тетевен“. Обособена позиция №1 „Избор на изпълнител за изготвяне на обследвания за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1 (т. 1 - 5) и ал. 2 от ЗУТ, съставяне на технически паспорт на съществуващ строеж и обследване за енергийна ефективност, предписване на необходимите ЕСМ в съответствие с нормативните и минимални изисквания за енергийна ефективност на многофамилна жилищна сграда, находяща се на административен адрес: ж.к.”Пеновото” бл.“Сава Младенов“ №14, вх.А и вх.Б, гр. Тетевен“ Обособена позиция №2 „Избор на изпълнител за изготвяне на обследвания за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1 (т. 1 - 5) и ал. 2 от ЗУТ, съставяне на технически паспорт на съществуващ строеж и обследване за енергийна ефективност, предписване на необходимите ЕСМ в съответствие с нормативните и минимални изисквания за енергийна ефективност на многофамилна жилищна сграда, находяща се на административен адрес: ж.к.”Пеновото” бл.144, №10,вх.Е и вх.Ж, гр. Тетевен“ Обособена позиция №3 „Избор на изпълнител за изготвяне на обследвания за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1 (т. 1 - 5) и ал. 2 от ЗУТ, съставяне на технически паспорт на съществуващ строеж и обследване за енергийна ефективност, предписване на необходимите ЕСМ в съответствие с нормативните и минимални изисквания за енергийна ефективност на многофамилна жилищна сграда, находяща се на административен адрес: ж.к.”Пеновото” бл.144, №10,вх.Д, гр. Тетевен“ Участниците могат да подават оферта само за една обособена позиция. Дейностите се изпълняват по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Финансирането на дейностите се извършва от Републиканския бюджет, чрез Българската банка за развитие.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71000000, 71251000, 71620000, 71630000, 71314300, 71314310, 71631300

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги
Архитектурни услуги по измервания и заснемания на сгради
Услуги, свързани с анализи
Услуги по технически изпитвания и контрол
Консултантски услуги по ефективност на електрически системи
Технически консултации по отоплителни инсталации на сгради
Услуги по технически контрол и проверка на сгради


Срок за получаване на офертите

05/04/2016 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Продължение от раздел Изисквания за изпълнение на поръчката: За изпълнение на обследването на строежите (услугите по чл.176в, ал.1 от ЗУТ) участникът може да предложи както лица от списъка, приложение към издадения лиценз, така и проектанти от различните специалисти с пълна проектантска правоспособност, във връзка с което в случай, че участникът предложи проектанти, то за тях следва да се представят валидни Удостоверения за пълна проектантска правоспособност или еквивалент по избраните по-горе части. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 3 (три) % от стойността на договора без ДДС.Срокът на валидност на офертите по настоящата поръчка е 90 (деветдесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.Възложителят в един и същи ден публикува поканата на Портала за обществени поръчки и в профила на купувача. В профила на купувача заедно с поканата се публикуват и приложенията към нея. Всеки участник може сам да си я изтегли от посоченото по-горе място. Офертите за участие в процедурата се подават на адреса на Възложителя- Община Тетевен, град Тетевен 5700, пл. Сава Младенов 9, в деловодството на общината. Офертите ще бъдат отворени на 06.04.2016 г. в 11:00ч. в заседателната зала на община Тетевен от комисия назначена от Възложителя. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упъномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата. Дейностите, предмет на публичната покана се изпълняват в рамките на на ционалната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, финансирана от националния бюджет.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/03/2016  (дд/мм/гггг)