Версия за печат

BG-Тетевен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

Община Тетевен, пл. Сава Младенов 9, За: Иван Иванов, България 5700, Тетевен, Тел.: 0678 52200, E-mail: mayortn@abv.bg, Факс: 0678 52170

Място/места за контакт: гр. Тетевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.tetven.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://teteven.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=2640%3A2016-03-10-09-15-18&catid=130%3A2011-01-28-10-34-01&Itemid=276&lang=bg.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

66000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Публична покана с предмет „Предоставяне на услуги по застраховане за нуждите на Община Тетевен“, по следните обособени позиции: Обособена позиция №1: „Услуга по застраховане на недвижими имоти общинска собственост, по заявка” Обособена позиция №2: „Услуга по застраховане на недвижими имоти и материални активи, общинска собственост, във връзка с изпълнението на договори по ПРСР, ОС, ОПРР и др., по които Община Тетевен е бенефициент, по заявка” Обособена позиция №3: „Услуга по застраховане на моторни превозни средства, собственост на Община Тетевен, със застраховки: "Гражданска отговорност на автомобилистите", "Автокаско МПС", и „Злополука на местата в МПС”, по заявка“ Обособена позиция №4: „Услуга по застраховане на физически лица със застраховка „Трудова злополука” за служители към структури на Община Тетевен, по заявка“. При изпълнение на дейностите по всички обособени позиции Възложителят използва услугите на застрахователен брокер „Бул Брокер” ООД, гр. София. Количеството на застраховките се обуславя от нуждите за застраховане, брой на МПС, недвижими имоти и физически лица, определени за застраховане. Извършването на застрахователните услуги е съгласно потребностите на Община Тетевен, като застраховането се извършва след направена заявка от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ или негови представители, по представен списък/ци. Застрахователните договори се сключват поетапно след заявка. Изтичането на срока на договора за възлагане на настоящата обществена поръчка, сключен по реда на ЗОП, не влияе върху срока на сключените на база на него застрахователни полици. Дейностите, които включва настоящата публичната покана са подробно описани в техническата спецификация, включваща и списъци по видовете застраховки - Приложение №1.1, Приложение №1.2, Приложение №1.3, Приложение №2, Приложение №3.1, Приложение №3.2, Приложение №3.3 и Приложение №4 към настоящата документация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

66000000

Описание:

Финансови и застрахователни услуги


Срок за получаване на офертите

21/03/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

(Продължение)и обща цена на предлаганите от застрахователя застрахователни премии, която е сбор от предложените единични застрахователни премии. За застраховка „Трудова злополука” за служители към структури на Община Тетевен се посочва обща цена на застрахователните премии, формирана на база общата стойност на брутното месечно възнаграждение на 24 служители от структурата на администрацията, съгласно Приложение №4 с включени задължителни рискове и 2% ДЗП Финансирането на дейностите, предмет на договора ще се осигури със средства от одобрения общински бюджет. Възложителят заплаща застрахователните услуги съгласно общите условия и застрахователните полици. Възложителят дължи плащане само при осъществено условие на сключена застрахователна полица. Възложителят не дължи заплащане на застрахователни услуги, за които няма подписани застрахователни полици.Офертите трябва да са със срок на валидност минимум 90 (деветдесет) календарни дни, считано от датата, определена за краен срок за получаването им. Офертите се подават до 17.00 ч. на 21.03.2016 г. в Информационния център на Община Тетевен – гр. Тетевен, п. код 5700, пл. "Сава Младенов" №. 9.Офертите ще бъдат отворени на 22.03.2016 г. от 13:30 часа в сградата на Община Тетевен, пл.”Сава Младенов” №9, Заседателна зала, втори етаж.Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 ЗОП. Възложителят в деня на публикуване на публичната покана в РОП я публикува в профила на купувача, на който е предоставил пълне достъп до документацията по възлагането й.Разяснения по условията на поръчката ще бъдат публикувани в профила на купувача при условията на чл. 101б, ал.6 ЗОП.

Дата на изпращане на настоящата информация

11/03/2016  (дд/мм/гггг)