Версия за печат

BG-Русе

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

Специализирана болница за активно лечение за пневмофтизиатрични заболявания д-р Д. Граматиков Русе ЕООД, ул. Алея Лилия №1, За: Теодора Иванова, Р България 7002, Русе, Тел.: 082 813962, E-mail: sbalpfz_ruse@abv.bg, Факс: 082 823879

Място/места за контакт: ул. Алея Лилия №1

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.pulmo-ruse.org.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.pulmo-ruse.orghttp://pulmo-ruse.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0/.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

59400 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка, монтаж и демонтаж, въвеждане в експлоатация, лицензиране, обучение на медицински персонал за работа и гаранционно обслужване на медицинска апаратура по две обособени позиции: скопичен рентгенов апарат – употребяван 1 бр. и спирометър – нов 2 бр.Изпълнителят се задължава да отстранява за своя сметка всички дефекти в рамките на гаранционния срок, който тече от датата на двустранно подписване на протокол за монтаж и пускане в експлоатация на апарати. Пълното гаранционно обслужване включва: профилактика , посещения при аварийна необходимост, ремонт, доставка и подмяна на всички резервни части. В обслужването са включени цените на труда, резервните части и транспорта. Рекламациите се предявяват пред изпълнителя- за явни недостатъцив момента на получаване на доставката или обичайно необходимото време за преглед/проверка ; - за скрити недостатъци – през целия гаранционен срок. Гаранционната поддръжка осигурява техническа помощ на място в рамките на 24часа - за спирометрите и 30 минути за скопичния рентгенов апарат след констатиране на дефекта и включва разходи за труд, резервни части и транспорт.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

50400000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на медицинско оборудване и прецизни апарати


Срок за получаване на офертите

01/07/2015 , 15:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Документацията за участие е публикувана на профила на купувача, както и може да бъде получена след заявка на e-mail: sbalpfz_ruse@abv.bg Отварянето на офертите ще се състои на 06.07.2015 г., 08:30 ч. в сградата на Специализирана болница за активно лечение за пневмофтизиатрични заболявания д-р Д. Граматиков Русе ЕООД, ул. "Алея лилия" №1, ет.2. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване, представители на НПО и други лица при спазване на режима за достъп до сградата.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/06/2015  (дд/мм/гггг)