Версия за печат

BG-Козлодуй

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

ВЕЦ Козлодуй ЕАД, град Козлодуй, площадка АЕЦ, За: Таня Пенкева, България 3321, Козлодуй, Тел.: 0973 73907, E-mail: wpp_kozloduy@abv.bg, Факс: 0973 76641

Място/места за контакт: Управление Инвестиции, ет.1, стая 102

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://hppkozloduy.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://hppkozloduy.com.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

48000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Ежемесечно отпечатване и предоставяне на ваучери за храна, предназначени за работещите във "ВЕЦ Козлодуй" ЕАД. Предметът на договора е отпечатване и предоставяне на ваучери за храна за работещите по трудов договор във "ВЕЦ Козлодуй" ЕАД. Доставката на ваучери за храна се осъществява по предварителни месечни заявки от Възложителя, след заплащане на номиналната им стойност и на възнаграждението за Оператора. В месечните заявки се посочват броя на ваучерите по съответната номинална стойност, както и общата номинална стойност на поръчаните ваучери. Ваучерите да са с номинал съответно 1 лв., 2 лв., 5 лв., 10 лв. и 20 лв. Отпечатаните ваучери за храна да съдържат реквизитите по чл. 22, ал. 2 от Наредба № 7 от 09.07.2003г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, както и да имат надеждни способи за защита. Доставените ваучери да могат да се използват като валидно платежно средство в срок до края на календарната година, през която са издадени, но не по-кратък от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на доставяне. Пратките с поръчаните ваучери да бъдат опаковани в защитени пликове. Доставката на ваучерите да се извършва в срокдо 5 (пет) работни дни от датата на плащане.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

30199770

Описание:

Купони за храна


Срок за получаване на офертите

19/05/2015 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

* Продължение на изискванията за изпълнение: 3. Всички изисквания, поставени в Техническото задание и в Указанията за подготовка на оферта към настоящата публична покана се отнасят и за евентуални подизпълнители на основния изпълнител по договора, в зависимост от дейностите, които ще изпълняват. 4. . При сключване на договор, определеният за изпълнител участник представя документи за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на Възложителя) и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП в 7 (седем) дневен срок от датата на уведомяването му. Отварянето на офертите ще се извърши на 20.05.2015г. от 14.30 часа в стая 101, етаж 1, в сградата на Управление "Инвестиции" на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД на площадката на АЕЦ "Козлодуй". Техническото задание за изпълнение на услугата, Указанията за подаване на оферта за възлагане на обществена поръчка, чрез публична покана, както и приложените към поканата образци на документи могат да бъдат намерени в Профила на купувача, посочен в т.1.1 на настоящата публична покана.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/05/2015  (дд/мм/гггг)