Версия за печат

BG-Тетевен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

Община Тетевен, пл. Сава Младенов 9, За: инж.Николай Влаевски, Р България 5700, Тетевен, Тел.: 0678 52200, E-mail: mayortn@abv.bg, Факс: 0678 52588

Място/места за контакт: Тетевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.teteven.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.teteven.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=130&Itemid=235&lang=bg.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

66000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

“Експлоатационна поддръжка на улично осветление в 13-те населени места на територията на Община Тетевен”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

50232100

Описание:

Услуги по поддържане на общественото осветление


Срок за получаване на офертите

21/11/2014 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертата и приложенията към нея се изготвят по представените към поканата образци. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Офертата задължително съдържа: 5.1. Запечатан непрозрачен плик, в който са поставени следните документи: 5.1.1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника (свободен текст) - оригинал. 5.1.2. Оферта и срок за нейната валидност - Образец № 1; 5.1.3. Данни за лицето, което прави предложението–Административни сведения по образец №2; 5.1.4. Декларация за извършена пре/регистрация по ЗТР (свободен текст), с посочване на Единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър - когато участникът е регистриран в Р.България търговец. - Чуждестранните юридически лица или обединения на чуждестранни юридически лица представят съответен документ за актуално състояние или еквивалент, издаден от съдебен или административен орган в държавата, в която са установени, в официален превод. - Физическите лица, участници в процедурата или включени в състава на обединения, представят копие от документ за самоличност. Ако тези физически лица са чуждестранни граждани, документът се представя и в официален превод. 5.1.5. Декларация за наличие на техническото оборудване, с което разполага кандидатът или участникът за изпълнение на поръчка – по образец № 8; 5.1.6. Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата – по образец № 6; виж образеца на списъка трябва да се поправи 5.1.7. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. "а-д" и ал. 5 от Закона за обществени поръчки (по образец № 10). 5.1.8. Декларация на основание чл. 56, ал. 1, т. 6 от ЗОП за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП (по образец № 11). 5.1.9. Декларация за носене на отговорност (по образец № 12). 5.1.10. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП за използване/неизползване на подизпълнители и списък с имената им, с посочване на вида на работите, които ще извършват и дела на тяхното участие (по образец № 13). 5.1.11. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител (образец № 14) - попълва се, подписва се от представляващия подизпълнителя и се подпечатва със свеж печат на участника. 5.1.12. Декларация от всеки член на обединението – участник в поръчката (образец № 5) – попълва се и се прилага само ако участникът е обединение. 5.1.13. Декларация за приемане на условията в проекта на договор (образец № 15)- по образец №9. 5.1.14. Списък на лицата, които ще отговорят за изпълнението на поръчката (по образец № 7). 5.1.15. Техническото предложение, изготвено по образец № 4, при съблюдаване на техническата спецификация, изискванията към офертата и условията за изпълнение на поръчката. 5.1.16. Ценовата оферта по приложения образец № 3.

Дата на изпращане на настоящата информация

12/11/2014  (дд/мм/гггг)