Версия за печат

BG-Гоце Делчев

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП




Възложител

Трето основно училище "Братя Миладинови", ул. "Полковник Дрангов" №17, За: Мариана Халачева, Димка Мурджева, България 2900, Гоце Делчев, Тел.: 0751 60302, E-mail: tr_ou_gd@abv.bg, Факс: 0751 60302

Място/места за контакт: Трето основно училище "Братя Миладинови"

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.treto-gd.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://treto-gd.com/index.php/profil-na-kupuvacha.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

20167 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на готови ястия или кетъринг по предварителна заявка за обедно хранене в Трето основно училище „Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


Срок за получаване на офертите

01/10/2014 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Офертата и цялата документация, включена в нея, трябва да бъдат изготвени на хартиен носител, на български език, а документите на чужд език да се придружават от превод на български. 2. Всеки участник в процедурата може да представи само една оферта. 3. Офертата се подписва от лицето, представляващо участника или от изрично упълномощено от него с нотариално заверено пълномощно лице. 4. Всички страници се подписват от лицето, представляващо участника или от упълномощеното съгласно предходната точка лице. 5. Офертата се представя от участника или от негов надлежно упълномощен представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриерска служба със съответно известие за доставяне. В случай, че офертата е изпратена по пощата с обратна разписка или с куриерска служба, то изпращането й трябва да бъде така организирано, че да гарантира получаването й от възложителя до изтичане на крайния срок за получаване на оферти. 6. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 90 (деветдесет) календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 7. До изтичането на срока за подаване на офертите, всеки участник може да промени, допълни или оттегли офертата си. Оттеглянето на офертата прекратява по-нататъшното участие на участника. 8. Допълнението и промяната на офертата трябва да отговаря на изискванията и условията за представяне на първоначалните документи, като върху плика бъде отбелязан ясно изписан текст: „Допълнение /промяна към оферта с вх.№…/. 5.9. Всички документи се представят в копия заверени от представляващия участника или изрично нотариално упълномощено от него лице. Всички документи на чужд език следва да бъдат представени в превод на български език.

Дата на изпращане на настоящата информация

23/09/2014  (дд/мм/гггг)