Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
Предметът на поръчката e „Доставка на хранителни продукти в изпълнение на дейности по проект на община Дупница по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05FMOP001-3.002 „Осигуряване на топъл обяд 2016-2019” в пет обособени позиции“
Обособена позиция 1 - Месо и риба, месни и рибни продукти;
Обособена позиция 2 - Мляко и млечни продукти;
Обособена позиция 3 - Плодове, зеленчуци, плодови и зеленчукови консерви;
Обособена позиция 4 - Други хранителни продукти;
Обособена позиция 5 - Хляб и хлебни изделия.
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
15000000, 15100000, 15110000, 15331500, 15500000, 15511000, 15800000, 15811000, 15811100, 03220000, 03311000
Описание:
Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти
Месо и месни продукти
Месо
Зеленчуци, консервирани с оцет
Млечни продукти
Мляко
Различни хранителни продукти
Хлебни изделия
Хляб
Зеленчуци, плодове и черупкови плодове
Риба
Срок за получаване на офертите
09/05/2017 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Проект BG05FMOP001-3.002-0048 "Осигуряване на топъл обяд в община Дупница-2016" по Oперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, BG05FMOP001-3.002 - "Осигуряване на топъл обяд 2016-2019"
Друга информация
Дата и час на отваряне на офертите - 10.05.2017 г., 10:30 часа.
Място за отваряне на офертите - Община Дупница, гр. Дупница, пл. "Свобода" № 1, ет. 4.
Допълнителна информация може да се получи на горепосочения телефон. Пълната документация за поръчката е публикувана в електронната страница на Възложителя, раздел Профил на купувача, в досието на самата поръчка.
Дата на изпращане на настоящата информация