BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС ЕООД, ул.Иван Богоров №20, За: адв.Ирина Камбурова, България 8000, Бургас, Тел.: 056 813371, E-mail: irina_kamburova@abv.bg, Факс: 056 813370

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://obredi-burgas.com/funeral.html.

Адрес на профила на купувача: http://obredi-burgas.com/offers.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Организиране и осъществяване на денонощна охрана на Гробищен парк – Бургас, както и нощна охрана на Административна сграда „Гробищен парк - Бургас”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:


NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:


КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:


ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/04/2018 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши в административната сграда на ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС ЕООД на 27.04.2018г. в 15:00 часа. При отварянето на офертите могат да присъстват представители на участниците. Офертите се приемат до 17,00 часа на в посочения в обявата срок, в “Деловодство” на „Обреден комплекс“ЕООД, гр.Бургас, в запечатан непрозрачен плик, лично от участника или от упълномощен от него представител, по пощата /куриер/ с препоръчано писмо, с обратна разписка. На всеки плик се поставя печат с входящ номер, дата и час. Данните за участника се записват в деловодния регистър и на приносителя се издава документ с входящия номер. Ако участникът изпраща офертата чрез препоръчана поща или куриерска служба, разходите за това са за сметка на самия участник. В този случай той следва да изпрати документацията за участие по такъв начин, че да обезпечи нейното пристигане на посочения от възложителя адрес преди изтичане на срока за подаването им. Рискът от забава или загубване на офертата е за сметка на участника. Не се приемат предложения след обявения срок и офертите незабавно се връщат на участника.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА: