Версия за печат

BG-Пазарджик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна Здравноосигурителна Каса гр. Пазарджик, ул. 11-ти август №2, За: Ласка Джонева; Диана Гатева, България 4400, Пазарджик, Тел.: 034 402108; 034 402109, E-mail: pazardjik@nhif.bg, Факс: 034 402107

Място/места за контакт: гр. Пазарджик, ул.11-ти август №2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/864.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонтните дейности включват: изкърпване на повредена шпакловка в помещенията, двукратно боядисване с латекс на стените, облицовка на част от стените на приемното фоайе с теракотни плочи, лакиране с водоустойчив лак на входната врата на сградата, боядисване с блажна боя на металния стълбищен парапет, както и доставка и монтаж на ПДЧ парапет по стените на стълбищната клетка.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45430000, 45410000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Работи по полагане на подови настилки и стенни облицовки
Работи по полагане на мазилка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършване на вътрешно двукратно боядисване с латекс с цвят по избор на възложителя - 1726,42кв.м., частична шпакловка - 10кв.м, поставяне на теракотни плочки на стена до стая № 01 – 2кв.м, Поставяне на ПДЧ парапет с ширина 0,15м /11 елемента/ - дължина – 23м, Боядисване с блажна боя на металния парапет на стълбището в сградата на РЗОК – 21кв.м., Боядисване с водоустойчив лак на дървена входна врата – 16 кв.м. Посочената прогнозна стойност е без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8333 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

РЗОК Пазарджик, гр. Пазарджик ул. 11-ти август №2

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участникът трябва бъде член на Камарата на строителите в България и да притежава валидно удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя, издадено съгласно нормите на Закона за камарата на строителите и Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя, за обекти ПЪРВА група, ЧЕТВЪРТА категория, включваща строежи по чл. 137, ал. 1, т. 4, буква “б“ от ЗУТ или ПЕТА група, за изпълнение на отделни видове СМР, посочени в НКИД – 2008, позиция „Строителство”. 2.Участникът трябва да притежава валидна към датата на подаване на офертата застраховка за професионална отговорност по чл. 171, ал. 1 от ЗУТ, за строителство, която да отговаря на строежи по чл. 137, ал. 1, т. 4, буква „б“ от ЗУТ, покриваща минималната застрахователна сума, определена с Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството. 3.Участникът трябва да спазва изискванията за закрила на заетостта, включително минимална цена на труда и условията на труд. 4.Участникът трябва да разполага със собствен или нает изпълнителски състав /работници/ с необходимата квалификация за изпълнение на дейностите, включени в обхвата на обществената поръчка. 5. Подробни изисквания се съдържат в "Техническите изисквания и указания за офериране", качени на профила на купувача.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/05/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Пликът с офертата включва: 1. Административни сведения (Приложение № 1); 2. Техническо предложение за изпълнение на поръчката по образец (Приложение № 2); 3. Ценово предложение за изпълнение на поръчката по образец (Приложение №3); 4. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 и т. 4, ал. 2, т.1 и т. 5 и ал. 5 от ЗОП. (Приложение № 4). Декларацията се попълва и подписва, съобразно изискванията на чл. 47 от ЗОП; 5. Декларация за осигуряване валидна застраховка „професионална отговорност“ за целия срок на договора по образец (Приложение № 5) 6. Списък на всички документи, които се прилагат към офертата по образец (Приложение № 6) 7. Валидни удостоверение за вписване в ЦПРС и контролен талон към удостоверението- заверено копие; 8. Валидна застраховка (застрахователна полица) за сключена от участника застраховка професионална отговорност на строителя по смисъла на чл. 171 от ЗУТ или еквивалентен документ в случаите по т. 4.1. на част ІІI. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ от "Техническите изисквания и указания за офериране" - заверено копие. 9. Нотариално заверено пълномощно на лицето, подписващо офертата - оригинал: представя се, когато офертата или някой документ от нея не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. Пълномощното следва да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява кандидата в настоящата процедура. 10. Приложение № 8 декларация за запознаване с условията на поръчката и приемане на условията на проекта на договор. 11. Приложение № 9 - декларация за липса на свързаност с друг участник по чл. 55, ал. 7 ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 ЗОП 12. Приложение № 10 - декларация за използване на подизпълнител. 13. Приложение № 11 – декларация за съгласие за участие като подизпълнител. 14. Приложение №12 - Декларация за осигурена техническа възможност за изпълнение на поръчката. II. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл.101г, ал.3 от ЗОП на 09.05.2016г. от 10,00 часа в сградата на РЗОК Пазарджик, ул. "11-ти август" №2

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/05/2016