Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица № 65, За: Цветанка Цветкова, България 1309, София, Тел.: 02 9211223, E-mail: ccvetkova@hearthosital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица № 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20160411LKGH626804.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обследване за енергийна ефективност, сертифициране и оценка на енергийните спестявания на сградния фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД” по четири обособени позици, а именно: 1. Обособена позиция № 1: Извършване на енергийно обследване и съставяне на актуален Сертификат за енергийните характеристики /СЕХ/ на Дом № 1 от сградни фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД, гр. Банкя, ул. „Шейново” № 6, съгласно изискванията, подробно описани в Техническа спецификация, предствляваща Приложение № 1 към към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания.” от публикуваната в профила на купувача документация към настоящата публична покана; 2. Обособена позиция № 2: Извършване на енергийно обследване и съставяне на актуален Сертификат за енергийните характеристики /СЕХ/ на Дом № 3 от сградни фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД, гр. Банкя, ул. „Шейново” № 6, съгласно изискванията, подробно описани в Техническа спецификация, предствляваща Приложение № 1 към към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания.” от публикуваната в профила на купувача документация към настоящата публична покана; 3. Обособена позиция № 3: Извършване на енергийно обследване и съставяне на актуален Сертификат за енергийните характеристики /СЕХ/ на Блокове И и Ж от сградни фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД, гр. София, ул. „Коньовица” № 65, съгласно изискванията, подробно описани в Техническа спецификация, предствляваща Приложение № 1 към към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания.” от публикуваната в профила на купувача документация към настоящата публична покана; 4. Обособена позиция № 4: Извършване на енергийно обследване и съставяне на актуален Сертификат за енергийните характеристики /СЕХ/ на Блокове Б, В, Г и Д от сградни фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД, гр. София, ул. „Коньовица” № 65, съгласно изискванията, подробно описани в Техническа спецификация, предствляваща Приложение № 1 към към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания.” от публикуваната в профила на купувача документация към настоящата публична покана. Участниците следва да предложат цялостно изпълнение на поръчката. Предложения за частично изпълнение на поръчката се отстраняват.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71314000

Описание:

Услуги, свързани с енергийни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обследване за енергийна ефективност, сертифициране и оценка на енергийните спестявания на сградния фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД” по четири обособени позици

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

45000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Коньовица" № 65 и гр. Банкя, ул. „Шейново” № 6

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към участниците/кандидатите: Участниците следва да отговарят напълно на изискванията на Възложителя съгласно т. II. "Изисквания към участниците/кандидатите" от раздел "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания." от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II. Изисквания към изпълнението: Предлаганото от участника изпълнение следва да отговаря напълно на изискванията на Възложителя съгласно т. IV. "Изисквания към изпълнението" от раздел "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания." от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. III. Не се допускат до разглеждане и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Участникът предлага частично изпълнение на поръчката; 2. Участникът не отговаря на изискванията, посочени в т. I.; 3. Участикът предлага изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За всяка отделна оферта, отговаряща на изискванията на ЗОП и на условията на настоящата документация, комисията изготвя комплексна оценка на база следните показатели: крайна цена – относителна тежест 70; срок за изпълнение на поръчката – относителна тежест 30 при прилагане на следната методика за оценяване: • Крайна цена – оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-ниска крайна цена към крайната цена, предложена от участника, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 70. Забележка: „Крайната цена” на всеки от участниците се определя по следната формула: КЦ = КЦ1+КЦ2+КЦ3+КЦ4, където: КЦ е крайната цена на участника. КЦ1 е оферираната от участника цена по Обособена позиция № 1. КЦ2 е оферираната от участника цена по Обособена позиция № 2. КЦ3 е оферираната от участника цена по Обособена позиция № 3. КЦ4 е оферираната от участника цена по Обособена позиция № 4. • Срок за изпълнение на поръчката в цялост (по четирите обособени позиции) - оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-кратък срок към срока, предложена от участника, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 30. Извършва се оценяване на предложенията на участниците по всеки един от горните показатели. Крайната оценка на офертата на всеки един участник се получава чрез сборуване на оценките, получени от него по всеки един от горните показатели. На база крайните оценки участниците се класират по низходящ ред, като на първо място се класира участника с най-висока крайна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II.Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документацията към настоящата публична покана. III. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката и обособени позиции, за които се представя оферта) в указания в публичната покана срок. IV. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. V. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 25.04.2016г. в 14.00 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2016