Версия за печат

BG-Кюстендил

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Окръжна прокуратура - Кюстендил, ул.Гороцветна № 31, За: Ирена Иванова Ангелова, България 2500, Кюстендил, Тел.: 078 550966, E-mail: op_kyustendil@kn.prb.bg, Факс: 078 550968

Място/места за контакт: ул. Гороцветна № 31

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.prb.bg/bg/opkyustendil/.

Адрес на профила на купувача: http://www.prb.bg/bg/opkyustendil/obshestveni-porchki/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на столове, офис мебели, метални стелажи за нуждите на Окръжна прокуратура – Кюстендил

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39100000

Описание:

Мебелировка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Стол работен – 15 бр.; Стол посетителски – 12 бр.; Бюро-19 бр.; Помощно бюро – 18 бр; Свързващ модул – 1 бр.; Контейнер с четири чекмеджета – 19 бр.; Контейнери без чекмеджета-отворен тип с един рафт – 4 бр.; стелаж ПДЧ – 6 бр.; Шкаф – 1 бр.; Офис фотьойл – 4 бр.; Офис шкаф – 51 бр.; Еднокрилен офис гардероб с тръба за закачалки и един рафт – 14 бр.; Двукрилен офис гардероб с тръба за закачалки и един рафт – 2 бр.; Метален стелаж – 12 бр.; заседателна маса – 3 бр.; диван двойка – 3 бр.; тройка – 1 бр., ъгъл – 2 бр. и табуретки – 19 бр.; ниска маса /93/61/42/ – 9 бр.; ниска маса /66/60/45/ – 2 бр.; ниска маса /120/60/45/ - 2 бр.; предпазни дъски за стени – 24 бр.; плот с вградена мивка – 1 бр.; секционен кухненски шкаф – 1 бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

44725 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Кюстендил, ул.Гороцветна № 14

NUTS:

BG415

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Срок на договора: Срокът на действие на договора е до 6 /шест/ месеца, считано от датата на сключване на договора. 2.Срок за изпълнение на доставката: Срокът за изпълнение на доставката е до 30 /тридесет/ работни дни, считано от датата на сключване на договора за настоящата поръчка. 3. Срок за монтаж: Срокът за монтаж на мебелите е до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на доставката, удостоверена с подписването на двустранен приемо-предавателен протокол. 4. Срок за гаранционно обслужване: Срокът за гаранционно обслужване следва да е не по-кратък от 36 /тридесет и шест/ месеца. Срокът за гаранционно обслужване започва от деня, следващ подписването на двустранни приемно-предавателни протоколи, удостоверяващи монтажа на мебелите на посочения от Възложителя адрес. 5. Срок за отстраняване на повреди и/или дефекти, проявили се в рамките на гаранционния срок: Срокът за отстраняване на повреди и/или дефекти, проявили се в рамките на гаранционния срок, е не повече от 10 работни дни. Срокът започва да тече от момента на уведомяване на Изпълнителя за повредата или недостатъка. Възложителят може да направи уведомяването по факс, и-мейл адрес или по поща с писмо с обратна разписка. 6.Условия за гаранционно обслужване: През гаранционния срок изпълнителят е длъжен да осигури гаранционно обслужване на доставените мебели. Гаранционното обслужване се осъществява на място или в сервиз на изпълнителя. Товаро-разтоварните разходи, както и разходите за транспорт до сервиза и обратно, са за сметка на изпълнителя. При приемането на мебелите за гаранционен ремонт изпълнителят е длъжен да осигури подходяща опаковка, гарантираща безопасно транспортиране, в случаите когато това е необходимо. 7. Място на изпълнение на поръчката: Адрес за доставката – гр. Кюстендил, ул. „Гороцветна“ № 14. Доставката на мебелите се извършва в работното време на Окръжна прокуратура – Кюстендил и се предава на определено от Възложителя материално-отговорно лице, след предварително уговорен за това час. Работното време на Окръжна прокуратура – Кюстендил е от 8:30 до 17:00 часа от понеделник до петък. Всяка доставка се удостоверява с подписване на приемно-предавателен протокол за доставените мебели. При доставката, мебелите следва да бъдат придружени със следните документи: - препоръки за правилна експлоатация; - указания за монтаж; Монтажът на мебелите се извършва на мястото, посочено от Възложителя в заявката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/05/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен и надписан плик на адрес: гр.Кюстендил, ул."Гороцветна" № 31, ет.6, ст.1 всеки работен ден от 08.00ч. до 17.00ч.Отварянето на офертите да се извърши при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП.Дата час и място на отварянето на офертите: 19.05.2016 г., 10.30ч., в гр.Кюстендил, ул."Гороцветна" № 31 /Съдебната палата/ ет. 6. Допълнителна информация можете да намерите на интернет страницата на Окръжна прокуратура - Кюстендил, Профил на куповача: http://www.prb.bg/bg/opkyustendil/obshestveni-porchki/.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/05/2016