Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална електрическа компания (НЕК) ЕАД, Ул. Веслец № 5, За: Антоанета Христова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263532, E-mail: ahristova@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/597-16rp-760a024.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на армировъчни пръти, предназначени за обекти в производствените поделения на Предприятие „Язовири и каскади“ в четири обособени позиции“,в зависимост от мястото на доставка, както следва: „Доставка на армировъчни пръти за ХТК по каскада „Арда“, „Доставка на армировъчни пръти за язовирни райони „Въча“ и „Чаира“, „Доставка на армировъчни пръти за язовирни райони „Искър“, „Петрохан“ и база „София“ и „Доставка на армировъчни пръти за язовирни райони „Голям Беглик“ и „Родопи“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44330000

Описание:

Пръчки (решетки), прътове, метална тел и профили, използвани в строителството


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Количествената сметка, приложение към Техническата спецификация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60100 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно Количествена сметка, приложение към Техническата спецификация.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършените доставки.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В офертата си, съгласно чл.101в от ЗОП участниците представят следните документи: 1. Списък на документите и информацията, съдържаща се в офертата, подписан от участника; 2. Представяне на участника; 3. Техническо предложение, изготвено в съответствие с образеца на Възложителя; 4. Ценово предложение, изготвено в съответствие с образеца на Възложителя; 5. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (ЗИФОДРЮПДРС); - Отварянето на офертите ще се състои на 27.04.2016 г. от 14:00 часа в ЦУ на НЕК ЕАД, гр. София, ул. "Веслец" № 5, ет.6 от комисия, назначена от Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/04/2016