Версия за печат

BG-Хасково

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД, бул.Съединение № 49, За: Виолета Бориславова Йорданова, Република България 6300, Хасково, Тел.: 038 606777, E-mail: mbal_haskovo@mail.bg, Факс: 038 606722

Място/места за контакт: Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbalhaskovo.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbalhaskovo.com/?module=contracts.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата обществена поръчка включва: извършване на текущ ремонт на сградния фонд на „МБАЛ - Хасково” АД с адрес: гр.Хасково, бул. „Съединение” № 49 . Видът и обемът на строителните и монтажни работи ще бъдат определяни и възлагани по преценка на Възложителя в конкретни писмени заявки до Изпълнителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В обхвата на обществената поръчка се включва изпълнение на строителни и монтажни работи (текущ ремонт), включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всякакви услуги и дейности, необходими за изпълнение на ремонтните работи в съответствие с техническата спецификация, както и дейности по отстраняване на дефекти в гаранционните срокове.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

264000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на "МБАЛ-Хасково" АД, находяща се на адрес: гр.Хасково 6300, бул Съединение 49

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участникът да има реализирани минимум 2 (два) обекта – изпълнено строителство, сходни с предмета на обществената поръчка през последните 5 (пет) години (считано до датата на представяне на оферти). 2.Да има на разположение за срока на изпълнение на поръчката състав от служители/експерти, за изпълнение на дейностите от предмета на поръчката. 3.Да има на разположение за срока на изпълнение на поръчката техническо оборудване (собствено или наето). 4. Да бъде сертифициран по стандарт ISO 9001:2008 или еквивалентен, за внедрена система за управление на качеството, с предметен обхват, сходен с предмета на поръчката. Участникът следва да бъде сертифициран по стандарт OHSAS 18001:2007 или еквивалентен за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд, с предметен обхват, сходен с предмета на поръчката. Участникът следва да бъде сертифициран по стандарт ISO 14001:2004 или еквивалентен за внедрена система за управление на околна среда. 5.Участникът следва да бъде вписан в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС) към Камарата на строителите в България за изпълнение на строежи от І и V (първа и пета) група, съгласно чл. 5, ал. 1, т. 1 и чл.6 от Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя (ПРВВЦПРС), трета категория строежи, съгласно чл. 5, ал. 6 от ПРВВЦПРС или съответния валиден аналогичен документ, издаден от компетентен орган на държава – членкана Европейския съюз, или на друга държава – странапо Споразумението за Европейското икономическо пространство.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Дата, час и място на отваряне на офертите: 26.04.2016г. от 10:00 часа в сградата на „МБАЛ-Хасково” АД – администрация, находяща се на адрес: гр.Хасково, бул.”Съединение” № 49.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/04/2016