Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕАД, гр. Бургас, гр. Бургас, кв. Победа, ул. Генерал Владимир Вазов № 3, За: Златина Фарлалиева, Република България 8000, Бургас, Тел.: 056 871446; 0359 0887096765, E-mail: zfarlalieva@vik-burgas.com, Факс: 056 842979

Място/места за контакт: Златина Фарлалиева

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-burgas.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-burgas.com/procurements?idproc=151/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Поддръжка, обслужване, оборудване и ремонт на хидравлични кранове, каналопочистващи машини и високонапорни системи на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас” Поддръжка и обслужване на хидравлични кранове и системи, поддръжка в изправност и ремонт на каналочистачната техника; комплектоване оборудването на каналочистачните машини с високонапорни и смукателни маркучи, СК, специфични съединения и други.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50100000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1Поддръжка и обслужване на следните хидравлични кранове и системи: автокран модел LTM 1025 - рег. № БСПС 2054; автокран модел КС 4561А - рег. № БСПС 1055; автокран модел НIAB тип 066В - рег. № БСПС 0323; автокран модел НIAB PICHLER 112-4 - рег. № 499 ПС 0719; автокран модел Bonfilioli IB5001-351 - рег. № СПС 6143.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Необходими документи съдържащи се в офертата: 1.Копие на документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 2.Декларация за приемане клаузите на проекта на договор (по образец). 3.Декларация за конфиденциалност по чл.33, ал.4 от ЗОП – ако е приложимо (по образец) 4.Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника). При участници – обединения, които не са юридически лица, в случай, че офертата се подава от лице, което не е вписано като представляващ в документа за създаване на обединението, към офертата се представят нотариално заверени пълномощни от всички участници в обединението, с които те упълномощават това лице да подаде офертата и да попълни и подпише документите, общи за обединението. 5.Попълнено Приложение №2 - образец Оферта - без попълване и прилагане на проекто-договора. 6.Сертификат ISO 9001/или еквивалент/ на участника. 7.Участниците трябва да притежават валиден Лиценз за ремонт и поддръжка на кранове и съоръжения под налягане. 8.Участниците да посочат срок за отстраняване на повреда – след известяване (посочен в часове). 9.Участниците да посочат разполагат ли със сервизна база в гр. Бургас. При наличие на такава, да се представи доказателство (документи - договори, нотариални актове и/ или др.) за декларираното обстоятелство. 10.Да се приложи ценоразпис на участника за предоставяните услуги – часова ставка (труд на час) без включени материали и части. Заплащането ще се извършва по ценоразпис на Изпълнителя, съобразно вида на извършената услуга.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Възложителят ще определи изпълнителя на обществената поръчка въз основа на критерий „Икономически най-изгодна оферта”. Офертите на участниците ще бъдат оценявани по 2 различни критерия. Комплексната оценка, формирана от сбора на произведенията от точките, получени по всеки критерий и съответния коефициент за тежест в общата оценка за всяка една оферта ще бъде оценката, която ще бъде съпоставяна от комисията. Комплексната оценка за икономически най-изгодното предложение се получава както следва: КО = К1хС1+К2хС2 Критерии за оценка на предложенията: К1 – Наличие на сервизна база в гр. Бургас С1 = 6; Максимална оценка – 10 точки ще получи участник със сервизна база в гр. Бургас, а участник без наличие на сервизна база в гр. Бургас получава 5 точки. К2 – срок за отстраняване на повредата С2 = 4; Максимална оценка – 10 точки ще получи предложението с най-кратък срок за отстраняване на повредата, а другите оферти ще бъдат оценени реципрочно по формулата: АБх10=Оценка за оценяваната оферта, където А е оферта с най-кратък срок, а Б е срокът на офертата оценявана в момента. На първо място се класира участникът, получил най-висока комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата, съобразена с техническата спецификация – Приложение №1, е необходимо да бъде изготвена по образец – Приложение №2. Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и документацията за участие в раздел Профил на купувача на интернет адрес: www.vik-burgas.com. Документацията за участие е безплатна. Отварянето на Офертите ще се извърши на 22.04.2016 г. от 10,30 часа в Конферентна зала, ет. 4 в сградата на „В и К” ЕАД, гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Генерал Владимир Вазов” № 3.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/04/2016