Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, Териториална дирекция Варна, бул. Осми приморски полк № 128, За: А. Гешева, България 9002, Варна, Тел.: 052 360811, E-mail: a.gesheva@ro03.nra.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nap.bg/news?id=2923.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Публикуване при необходимост на обяви в един национален и в местни /регионални/ ежедневници или местна притурка към национални ежедневници за гр. Варна, гр. Добрич, гр. Разград, гр. Русе, гр. Силистра, гр. Търговище, гр. Шумен, за нуждите на ТД на НАП Варна и офиси за обслужване: Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Шумен, както и за Дирекция ОДОП Варна”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22120000

Описание:

Публикации


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустимата стойност за изпълнение на поръчката е 10 000 (десет хиляди) лв. без ДДС, съответно 12 000 /дванадесет хиляди/ лв. с ДДС. Плащането се извършва от ТД на НАП Варна по банкова сметка, посочена от изпълнителя, в срок до 30 /тридесет/ календарни дни след представяне в отдел „Бюджет и финанси” при ТД на НАП Варна или съответния офис за обслужване на оригинална фактура, издадена от изпълнителя и копие на публикацията в съответния ежедневник. Фактурата се издава на името на териториалната дирекция и се подписва от определения отговорник по изпълнение на договора за ТД на НАП Варна или съответния офис при ТД на НАП Варна до пет дни от извършване на услугата. Предложените цени са окончателни и не подлежат на промяна за целия срок на изпълнение на поръчката.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

10000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТД на НАП Варна и съответните офиси за обслужване и Дирекция ОДОП Варна, находящи се на адреси:

NUTS:

BG3

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към изпълнението: 1.1 Срок за публикуване на обяви във вестници-до 3 (три) дни след получаването на заявката; 1.2. Обявата се публикува само в работни дни от седмицата; 1.3. Място на публикуване на обявата – на вътрешна страница на ежедневника; 1.4. Начин на предаване текста на обявата – на хартиен носител с писмената заявка от Възложителя и на посочен от Изпълнителя e-mail адрес; 1.5. Публикуваните обяви да са текстово идентични със заявеното от Възложителя съдържание; Участниците следва да посочат национален ежедневник и местен /регионален/ ежедневник или местна притурка към национален ежедневник за гр. Варна, за гр. Добрич, за гр. Разград, за гр. Русе, за гр. Силистра, за гр. Търговище и за гр. Шумен, където ще бъдат публикувани обявите и/или публикациите. 2. Място на изпълнение на поръчката: ТД на НАП Варна и съответните офиси за обслужване и Дирекция ОДОП Варна. 3. Срок за изпълнение на поръчката: 24 /двадесет и четири/ месеца, считано от 17.08.2016 г. или до изчерпване на максимално допустимата стойност от 10000лв. без ДДС или 12000 лв. с ДДС в рамките на този срок за изпълнение.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценка на офертите: "икономически най-изгодна оферта", определена по следните показатели, относителната им тежест и методика за определяне на комплексната оценка на офертите. 1.Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за национален ежедневник - тежест 50 %; 2 Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен/регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Варна - тежест 8 %; 3 Най-ниска предложена цена за l /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен/регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Добрич - тежест 7 %; 4. Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен /регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Разград - тежест 7 %; 5. Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен /регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Русе - тежест 7 %; 6.Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен /регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Силистра - тежест 7 %; 7. Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен /регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Търговище - тежест 7 %; 8. Най-ниска предложена цена за 1 /един/ кв.см от обявата без ДДС за местен /регионален/ ежедневник или в местна притурка към национален ежедневник за гр.Шумен - тежест 7 %. Изчисленията за оценката на офертите се извършват за всеки от горепосочените показатели и подробно описани в приложение № 1 "Описание на предмета на поръчката, изиисквания към лицата и изисквания за изпълнение"

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/04/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Срок за получаване на оферти: Оферти се подават в деловодството на ТД на НАП в гр.Варна ул. „Осми Приморски полк” № 128, до 17.30 ч. в срок, указан в Раздел ІІІ от публичната покана, публикуванa на Портала за обществени поръчки, поддържан от Агенцията по обществени поръчки. Публичната покана е публикувана и в „Профила на купувача” на официалната страница на НАП. 2. Срок на валидност на офертите: 120 (сто и двадесет ) календарни дни от крайния срок за подаване на офертите, посочени в публичната покана. 3. Изисквания за участие Дейностите, включени в предмета на поръчката попадат в списъка на стоки и услуги по чл. 30 от Закона за интеграция на хората с увреждания, утвърден с РМС № 551/25.07.2014 г. и на основание чл.16г от ЗОП поръчката е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Оферти могат да подават и други заинтересовани лица извън тези, за които поръчката е запазена, но те се разглеждат само ако няма участник, за когото поръчката е запазена и чиято оферта отговаря на изискванията на възложителя. Информация дали участникът е вписан в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на и за хората с увреждания, поддържан от Агенцията за хората с увреждания, или в еквивалентен регистър на държава - членка на Европейския съюз, и номер, под който е вписан в регистъра (отнася се само за участници специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания). Всеки участник следва да представи оферта, изготвена съобразно приложените образци, като участва по всички изброени показатели. Офертата да е подадена в посочения от Възложителя срок. Офертата трябва да съдържа следната информация и документи, посочени в т.5 Изисквания за участие в приложение № 1 към публичната покана. 4. НАП предоставя достъп по електронен път до приложенията към поканата - пълно описание на предмета на предмета на поръчката, технически спецификации, изисквания към изпълнението, изисквания за участие, образци на Техническо предложение за изпълнение на поръчката, Ценово предложение, Проект на договор и образци на декларации, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача", "Публични покани". 5. Заседанието на комисията за разглеждане и оценка на получените оферти ще се проведе на 04.05.2016г. в 11:00 часа, посочен в Раздел III, Допълнителна информация на публичната покана, в административната сграда на ТД на НАП Варна, бул. „Осми Приморски полк“ № 128, блок Б, заседателна зала 205. Съгласно чл.68 ал.3 от ЗОП на отварянето на офертите могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/04/2016